StoryEditorOCM
ZanimljivostiPosljednji tjedan

Adventura završava sa stilom: Do kraja još Fikcio Monger i Dišpet, a TBF u podne na Novu godinu!

Piše šibenski.hr
28. prosinca 2021. - 12:52

Šibenska Adventura je ušla u posljednji tjedan svog ‘cijepi se najboljom zabavom’ programa, a Adventuriste očekuje još plesa, blagdanskih delicija i toplih pića! Adventurin slogan potpuno je dobio smisao, barem ako je suditi po Badnjaku s Fenixima koji su počeli svirati u podne, a u pet sati koncerta u komadu odsvirali su 72 pjesme. To mogu samo Fenixi, samo u Šibeniku i samo na Badnjak!

To, naravno, nije sve, još je cijeli tjedan ispred nas u kojemu ćemo ispratiti staru, a dočekati novu godinu.

SRIJEDA

Zadnja srijeda u 2021. i ludilo!? To znači da stiže kultna Disco Gimnazija! Soundtrack uz koji su odrastale generacije Šibenčana u Parkiću od 20 sati puštaju članovi udruge Disco gimnazija i vode nas u dobra stara vremena. Kako i sami kažu, potaknuti su entuzijazmom, žarom i željom da ne zaboravimo i oživimo lijepe i bezbrižne dane!

ČETVRTAK

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika za 2021. godinu održati će se  30. prosinca u 12 sati u perivoju Roberta Visianija. Nakon višegodišnje organizacije ove prestižne manifestacije u kulturnim ustanovama grada Šibenika odlučeno je da se ovogodišnje izdanje svečanosti proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika u 2021. godini održi u predivnom perivoju Roberta Visianija i to za vrijeme održavanja Adventure, jer sportaši i jesu pravi Adventuristi!

‘Šibenski bonobo’ je toliko dobar da smo njegov ‘kratki set’ s kojim se trebao predstaviti prošlog tjedna, prebacili na ovaj tjedan kako bi dobili Fikcio Monger full set.

Svestrani glazbenik Mirko Rak upravo je nominiran za nagradu Elector u kategoriji najboljeg house singla, a zašto je toliko cijenjen, poslušajte u četvrtak od 20 sati.

PETAK

Na Silvestrovo mijenjamo dan za noć pa nam u podne stiže mlada i vesela glazbena ekipa iz Šibenika čiji je glavni interes uvijek, ali baš uvijek napraviti najbolju zabavu na svijetu.

Koliko čujemo, Dišpet je spreman na sve pa ne možemo sa sigurnošću reći kako će to izgledati i koji lom vas čeka! Nemojte kasnit, i nikom ne obećavajte kad ćete se vratiti doma!

Navečer u vas u Parkiću, kao i svakog dana od 17 do kraja, očekuje DJ Kraljeva straža!

SUBOTA

Prvi dan nove godine dan je kada udaramo temelje zabave za cijelu iduću. Neno Belan je, na žalost, morao otkazati koncert, ali to ne znači da se nećemo njihati, grliti, plesati i skakati, koliko mamurluk dozvoli, jer točno u podne nam stiže TBF.

Fantastična, Grad spava, Genije, Uvik kontra, Sa mog prozora…Uz popularne TBF- ovce uvijek se vežu fantastična atmosfera i dobar provod. Šta vi kažete, možemo li bolje početi Novu godinu?

ZERO WASTE I COVID POTVRDE

Adventura je, sad je to već sigurno, najbolji adventski sajam na obali i jedan od najboljih u Hrvatskoj, prvim sa ‘zero waste’ predznakom. Papirnate čaše su prošlost, a u budućnost ulazimo s višekratnim i razgradivim čašama koje se mogu preuzeti na svim kućicama, ali poželjni su potići koje možete ponijeti od kuće i svoje kuhano vino ili bilo što drugo kuhano ili nekuhano piti iz vlastite čase!

Covid-potvrde za ulazak u Parkić nisu potrebne, ali iz Stožera upozoravaju da se na dane kad su koncerti nose maske, barem dok ne jedete ili ne pijete!

16. travanj 2024 08:02