StoryEditorOCM
LifestyleIspovijedi dostavljača pizza

Opisali najluđe situacije na poslu: "Kad smo ušli, imali smo što vidjeti! Ženski tulum sa štangom nasred sobe!"<br />  

Piše Šibenski.hr
22. listopada 2018. - 21:46



- Neki su se hvalili da su osim napojnice dobili i još ponešto od "gladnih" djevojaka, pa otišli doma sa širokim osmijehom. Znali su se i potući s agresivcima, nastradati od pasa, a nekad bi im i ukrali pizze. Dečki su mi pričali i da su ih tražili da dilaju drogu za njih. Svih ovih godina koliko radim bilo je zbilja svega - priča Punom kuferu poslovođa jedne zagrebačke pizzerije o dogodovštinama i neugodnim situacijama u koje su tijekom godina upadali njegovi dostavljači.
Jednom mi oba dečka u smjeni nisu htjela odnijeti pizzu u obližnji glazbeni dućan. Bili su dužni zbog žica za gitaru koje su kupili na dug. Nisam imao drugog izbora nego odnijeti je sam - rekao je.
Aleksandar je za Pun kufer rekao da je njegov prijatelj jednom prilikom morao pizzu dostaviti u policijsku stanicu. Jedini problem je bio što je automobil - Renault 4 - morao paliti "na žice" jer je izgubio ključeve.

- Dao mu je pizzu, ali ovaj se zapričao i nikako da ode. Frend nije mogao otići jer nije želio da policajac pomisli da vozi ukraden auto - kaže Aleksandar.

Dostavljač Marko kaže da je jednom prilikom pizzu odlučio dostaviti van uobičajene zone dostave jer je djevojka preko telefona tražila baš njega.

- Kad sam čuo adresu, rekao sam ne može. Kolega je čuo o kojem dijelu grada pričamo i rekao da on može odnijeti pizze jer taman ide u tom smjeru. No, ona je inzistirala da dostavim ja. Budući da je bila zadnja dostava toga dana, potrpali smo se obojica u auto i krenuli - rekao je.

- Kad smo vidjeli zgradu, bilo je jasno da se radi o ekipi koja je puna para. Pozvonili smo, a otvorila nam je zgodna curka i pustila nas unutra. Imali smo što i vidjeti! Ženski tulum sa štangom nasred dnevne sobe. Nije nas trebalo nagovoriti da ostanemo, a curke su nam priredile pravu predstavu. Sve u svemu, nekad treba napraviti iznimku i proširiti zonu dostave.

Hrvoje je otkrio da je jednom prilikom obradovao jednu stariju gospođu kada joj je dostavio pizzu unatoč tome što se morao popeti na 20. kat njezine zgrade. Marinpak kaže da je prilikom jedne dostave odbio ući u stan jer je bio iznimno neuredan.

- Rekao sam joj da ću pričekati vani jer je iznutra dopirao strašan smrad. Kroz odškrinuta vrata na tepihu vidio sam hrpu fekalija. Okrenuo sam se na peti, nisam imao želudac stajati tamo dulje od deset sekundi.

Luka kaže da je ljeti golotinja uobičajen prizor te da djevojke znaju vrata otvoriti u majici i gaćicama.

- Sjećam se kako mi je jednom ženska u tridesetima otvorila vrata u ogrtaču. Dok sam joj davao kusur, novčanica joj je ispala, ogrtač se samo rastvorio. Ispod njega nije imala ništa. Pozdravio sam je i otišao, a kad sam pričao ekipi što mi se dogodilo, kolega je proplakao od smijeha i rekao kako se njemu dogodila ista stvar na toj adresi. Žena odlično izgleda s obzirom na to koliko pizze pojede - pojasnio je.

Valentino je prilikom jedne dostave doživio pravi šok. Djevojka kojoj je dostavio pizzu se po njegovom dolasku srušila na pod.- Nisam znao što ću prvo; zvati hitnu ili je pokušati oživjeti. Totalno me uhvatila panika i dok sam kombinirao što napraviti, iz druge je sobe izletjela ekipa i počela vikati: \'Skrivena kamera!\' Skoro mi je srce stalo - rekao je.

Danijel je otkrio da je često imao bliske susrete s psima. - Imao sam sreće, ali kolege su se znale vratiti poderane jakne ili još gore. To se događa kad ljudi zaborave napomenuti da imaju psa ili kad kolege koji uzimaju narudžbu ne zapišu takve detalje - rekao je i dodao da se to ipak ne može mjeriti s agresivnim mušterijama.

- Jednom me ispred zgrade dočekala ekipa u kožnjacima s izbrijanim glavama. Pitali su me gdje sam dosad jer oni čekaju sat vremena. Dao sam im pizze i izvadio novčanik da uzmem novac, a onda se jedan od njih počeo bahatiti: \'Šta nam daješ novčanik da ti ga uzmemo? Ti bi nama trebao platiti što te čekamo. Makni se da te ne vidimo!\' urlao je na mene. Nisam imao drugog izbora nego otići.

Luka je otkrio i da jedna gospođa jednostavno nije htjela preuzeti pizzu jer je bila zagorena.
- Ispričao sam se i rekao joj da ćemo ponoviti narudžbu. Otišao sam kod majstora, dao mu jasne upute i gledao kako radi. Odvezao sam se gospođi i otvorio pizzu pred njom. Počela je urlati i pokazivati na jednu crnu točkicu. Pokušao sam joj objasniti da to ne možemo izbjeći, ali nije se dala - rekao je Luka i dodao da problemi s tom gospođom nisu završili na "crnoj točkici".

- Uzela je račun i nakon što ga je proučila, počela vikati kako je radimo glupom. Pristojno sam pitao u čemu je problem, a ona mi je prstom pokazala na moje ime pod \'dostavljač\': \'Vidite, to je pizza za nekog drugog pa ste je sad meni uvalili! Tu treba stajati moje ime, ne znam ja tko je taj Luka.\' Objasnio sam joj da sam ja Luka i da častim s obje pizze, navodi Pun kufer.

 
20. travanj 2024 00:50