StoryEditorOCM
GlazbaSRETAN VAM ROĐENDAN!

Šibenski PARK slavi devetu godišnjicu: organizirana dvodnevna proslava uz četiri DJ-a na Fejsu i Youtubeu

Piše Šibenski.hr
21. prosinca 2020. - 21:23

Šibenska PARK organizacija u ovom tjednu obilježava devet godina uspješnog djelovanja u organizaciji kulturnih i glazbenih sadržaja u Šibensko-kninskoj županiji.

Tako će u utorak i srijedu, 22. i 23. prosinca emitirati video stream glazbenog programa putem Facebook i YouTube kanala. Radi se o nastupu četiri DJ-a iz četiri hrvatska grada koji će prezentirati najnovije trendove iz četiri različita glazbena žanra.

"Od petog rođendan PARK-a počeli smo obilježavati datum osnutka udruge, radi se o 23.12.2011. godine. Do sada smo publiku častili super koncertima u najčešće punom klubu Azimut, a kako nam je ove godine to onemogućeno odlučili smo se za popularan live stream. Okupili smo četiri super DJ-a iz Šibenika, Splita, Zadra i Šibenika i snimi preko četiri sata programa. Koristili smo tri kamere a imamo i vizualizacije koje su pravile na licu mjesta, izgleda sjajno" - poručuju iz PARK-a.

Vexi iz Splita, Uabua iz Zadra, FrenkyBoy iz Zagreba i Foxy iz Šibenika uživo će puštati najbolje od Dub-a, Tech Housea, DnB-a i Techna a šibenski VJ Improwizz zaslužan je za vizualizacije tijekom čitavog prijenosa. Stream će imati premijere u dva dana po dva sata, utorak su na rasporedu Vexi i Uabua a u srijedu FrenkyBoy i Foxi. Program će počinjati od 22 sata a može se pratiti na Facebooku i YouTubeu PARK-a.

Podsjetimo, PARK organizacija dugogodišnji je akter na dalmatinskoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali.

19. travanj 2024 13:38