StoryEditorOCM
Glazbaspektakl na trgu

Mišo Kovač nastupa za Novu godinu u Vukovaru: ‘Velika mi je čast, nikada nisam pjevao u Gradu heroju‘

Piše Šibenski.hr
8. studenog 2022. - 17:46

Na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru će u Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvesti hrvatska glazbena legenda Mišo Kovač, najavljeno na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara.

Uz hrvatsku glazbenu legendu Mišu Kovača koji će svoje najveće uspješnice izvesti po prvi u Vukovaru, na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru nastupit će i Ivana Kovač, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi. 

- Nema sumnje da će koncert biti fantastičan! Tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu zna kako to izgleda. Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za novu godine, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će  ovaj koncert biti zaista fantastičan - istaknula je ovom prilikom Ivana Kovač te pozvala javnost da dođu na spektakl.

- Velika mi je čast za novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje - poruka je Miše Kovača.  

 

 

18. travanj 2024 02:15