StoryEditorOCM
GlazbaIGRA MAČKE I MIŠA

Jakob i Bernarda iz ‘The Voicea‘ samo za ‘Slobodnu‘ otkrivaju istinu o svom ‘ljubavnom odnosu‘; ‘Što bi to netko išao iskorištavati...‘

Piše Mirela Goreta
18. veljače 2020. - 10:32
 /Jakob o 'subotnjem momentu': Kad je on to počeo pričati bilo mi je skroz čudno. Mislim da se na televiziji vidjela moja faca...Dario Njavro/HRT

- To je bilo toliko smiješno, napravili su neku priču, ne znam otkud ni kako, tko je to smislio. Mi nismo ništa više od prijatelja. Cijeli show se družiš s nekom osobom i onda ti, valjda zbog samog showa, napišu da ste u ljubavnoj vezi – komentira 19-godišnji Jakob Grubišak medijsku prašinu, koja se podigla nakon subotnjeg polufinala HTV-ova showa "The Voice" na račun njegova odnosa s 20-godišnjom Bernardom Bobovečki iz Slavonskog Broda.

Nakon što je Bernarda otpjevala pjesmu "Jolene", maštu javnosti raspirio je njihov zajednički mentor Ivan Dečak kazavši: "Razvalila je pjesmu, ali i Jakoba u ljubavnom smislu..."

Kad je postalo jasno da je publika prevagnula u njezinu korist i osigurala joj put u završnicu, Dečak je prethodnoj izjavi prisnažio riječima: "Žao mi je da će se večeras razdvojiti makar u ovom natjecateljskom, ali ne i u ljubavi."

Otkud sad to? Čemu?

- Čuo sam i vidio što Dečak govori iz backstagea... Kad je on to počeo pričati bilo mi je skroz čudno. Mislim da se na televiziji vidjela moja faca, ništa mi nije bilo jasno. Otkud sad to? Otkud ta informacija? Čemu?

Ajd' dobro da je istina, ali ovako... Bernarda i ja nismo ništa više od dobrih prijatelja. Nama je to bilo smiješno... Što bi to uopće netko išao iskorištavati, čak i da je istina - u nevjerici će Zagrepčanin, napominjući kako je apsolutno sretan zbog Bernardina prolaska u finale.

Sebi nema što zamjeriti, nakon što malo predahne od svega i posloži stvari u glavi, nastavlja svirati jer već ima puno stvari koje ga čekaju.

- Bilo mi je predivno, apsolutno mi je drago što sam stigao dokle jesam. Skoro do samoga kraja, nije baš da sam puno propustio. Ja sam za polufinale izabrao pjesmu "Castle On The Hill" Eda Sheerana, ali nisam se u potpunosti povezao s njom, pa je to možda malo utjecalo na nastup.

Ali ja sam zadovoljan. Meni je to bilo super – zadovoljno će talentirani Zagrepčanin.

Prijateljica koja ga je izvedbom pjesme Dolly Parton prešišala u polufinalu bila je nemalo iznenađena ishodom njihova vokalnog dvoboja.

Očekivala sam da će Jakob

- Mislim da se to moglo i vidjeti. Uistinu sam očekivala da će Jakob ići dalje, ali presudili su glasovi publike i sad smo tu gdje jesmo - vedro će Bernarda.

Još ne zna što će pjevati u subotnjoj završnici, tri su pjesme u užem izboru, tek će vidjeti hoće li izabrati domaću ili stranu stvar. I kakav god bio ishod showa dočekat će ga, kaže, mirne duše, jer su joj se već sve "The Voice" želje obistinile.

- Mislila sam da je TOP 8 moj top. Definitivno nisam razmišljala dalje od toga. Sada, iskreno, uoči finala, niti ne razmišljam kakav će biti ishod. Ulazak u završnicu meni je već pobjeda.

Istina, mi malo nagađamo tko bi mogao biti pobjednik i bez lažnog skrivanja mislim da Filip Rudan ipak ima jako velik broj ljudi koji ga, svakako zasluženo, jako podržavaju.

Filip odlično pjeva, jako je talentiran i svi, manje više, računamo na njegovu pobjedu. Ali to stvarno nije bitno, tko god od nas četvero pobijedi, bit će zasluženo.

I tko god da je to bio od onih osam, bilo bi zasluženo. Ne razmišljam previše o tome, samo želim uživati kao i svake subote - govori Bernarda, priznajući kako je i nju iznenadilo Dečakovo 'otkriće' njezine navodne ljubavne priče s Jakobom.

Krivo kopčanje

- Nema ljubavne veze, to je ekipa malo krivo shvatila, jer se Jakob i ja dosta družimo. Naravno, prijateljski. Volimo dosta vremena provoditi zajedno, a bili smo i primorani jer smo cijele dane na snimanju, pa se stvari lako krivo pokopčaju.

Znate kako to ide, što televizija hoće, pa to je show... Da, ovaj put, malo su dosolili... Jakob i ja smo isključivo samo prijatelji i to će tako i ostati - kaže Bernarda Bobovečki.

20. travanj 2024 00:11