StoryEditorOCM
Glazba‘ovo moje putovanje‘

Emotivna Albina Grčić komentirala je Vinkovu pobjedu u The Voiceu i činjenicu da je pobjeda otišla u Čapljinu, prvi put se oglasila nakon finala 

Piše L.L.
24. veljače 2020. - 09:56

The Voice nas je držao u neizvjesnosti do samoga kraja, pobjeda je otišla u Čapljinu, Albina Grčić je treća. Sada se po prvi puta nakon finala na svom Instagram profilu oglasila i Splićanka.

'Ovo moje putovanje za mene trajalo i duže nego sam zamišljala. Osjećaj dan nakon? Presretna, prezahvalna i ponosna. Sve je ispalo baš onako kako je trebalo biti', započela je mlada pjevačica.

'Hvala svim ljudima koji su me podržavali, hvala onima koji su mi pomogli na ovom putu, ljudima iz produkcije, s Hrt-a, našim coachevima, mentorima, natjecateljima, kostimografkinjama HVALAA! Puno sam toga naučila od svakog od njih, prije svega o životu ali naravno i o samoj glazbi", dodala je pa se osvrnula i na pobjedu Vinka Ćemeraša.

'Čestitam našem Vinku koji je titulu apsolutno zaslužio, ali ne samo zato što je uvijek besprijekorno dobar u svakoj izvedbi već zato što je prije svega veliki čovjek, skromna i duhovita osoba, rijetki su takvi.

Volim vas ljudi, ovo je nadam se početak jednog predivnog razdoblja za sve nas mlade glazbenike" - kazala je Albina.

Četvrto mjesto Voicea osvojila je Bernarda Bobovečki.

Prema odluci gledatelja, drugo mjesto osvojio je natjecatelj koji je prema mnogima važio za favorita, Filip Rudan.

 

20. travanj 2024 03:39