StoryEditorOCM
GlazbaNišta od finala

'Neki smatraju da je bilo fer, neki da nije... Žao mi je što to publika nije nagradila': Roko nije krio razočaranje ispadanjem, otkrio nam je i za koga navija sada kad je za njega gotovo

Piše Vinko Paić
17. svibnja 2019. - 11:30

Hrvatski predstavnik na natjecanju Eurosong, Splićanin Roko Blažević, ipak nije uspio izboriti prolazak u subotnje finale. Rokov nastup nije prikupio dovoljno bodova žirija i publike, pa je za njega i tim natjecanje završilo u drugoj polufinalnoj večeri.

Nakon proglašenja finalista, uhvatili smo Roka za izjavu:

"Ne mogu reći da sam razočaran jer ne možemo biti razočarani. Ostavili smo srce na pozornici i dali sve od sebe. Uživali smo maksimalno i žao nam je da to publika nije nagradila...", požalio se Splićanin.

"Još uvijek smatram da smo zaslužili prolazak. Dali smo 300 posto sebe. Siguran sam da će mi se ovo na neki drugi način vratiti. Zahvalan sam cijelom timu i svima koji su me bodrili, od obitelji do prijatelja. Zajedno smo u pobjedi i porazu. Idemo dalje!", nasmijao se.

Budući da glasovanje nije bilo moguće stanovnicima Hrvatske, prokomentirao nam je i taj "moment".

"Sretan sam jer sam imao podršku cijele Hrvatske. Neki smatraju da je bilo fer, neki da nije. Dok sam čekao rezultate baš sam se osjećao nervozno. Jer ne znaš jesi li na vrhu ili na dnu. Svakako mislim da ovo za nas nije dno nego pobjeda i jedan novi početak. Tužni jesmo, ne mogu reći da nismo i što nismo nagrađeni za trud", zaključio je.

Upitali smo ga i koji su njegovi favoriti.

"Favoriti su mi Estonija i Rumunjska. Ostajem u Izraelu do kraja Eurosonga i onda se vraćam u Split. Nadam se nekom dočeku možda. A onda slijedi matura, neki novi glazbeni izazovi i tko zna, možda opet Eurovizija jednom u budućnosti!", priča maturant Roko.

19. travanj 2024 05:11