StoryEditorOCM
Ostalosaznali idućeg protivnika

Tucak detektirao glavni problem i najavio veliki okršaj u četvrtfinalu Olimpijskih igara: Ta se utakmica mora pobijediti!

Piše Šibenski.hr, SN
2. kolovoza 2021. - 13:19

Hrvatski vaterpolisti s porazom su zaključili natjecanje u skupini B. Barakude su u ponedjeljak s 8:4 poražene od jake Španjolske te tako s drugog mjesta idu u četvrtfinale u kojem nas čeka Mađarska.

Izbornik Ivica Tucak nije bio zadovoljan izvedbom, ali nije ni očajavao.

"U utakmici s malo golova nismo imali rješenje u pozicijskom napadu. Strahovito puno loših udaraca smo imali. To je tako kako je, ništa to značajno ne mijenja. Znamo što nas čeka. Potpuno nebitno u rezultatskom smislu. Čeka nas Mađarska koja je top reprezentacija. Znamo kako izgleda put ako prođemo dalje. Ključ je u pozicijskom napadu, ostajali smo sami na 3-4 metra od gola, ali nismo to realizirali. Nije to funkcioniralo. Radilo se i o krivoj selekciji šuta", rekao je izbornik nakon utakmice.

Slijedi priprema, Mađare dobro poznajemo...

"Ta se utakmica mora pobijediti. Znamo što Mađari mogu i što imaju od svojih kvaliteta, ali prije svega moramo sebe pripremiti za tu utakmicu. Tek sad počinju Olimpijske igre. Obradović? Danas sam ga poštedio. Od danas više nema boli, mora biti tu", zaključio je Tucak.

25. travanj 2024 11:59