StoryEditorOCM
Ostalosvaka čast

Sjajan uspjeh u Čavlima: šibenski karatisti i karatistice vratili se s natjecanja s više od 50 medalja!

Piše Šibenski.hr
23. studenog 2021. - 10:49

 Na 9. Karate Grobničan kupu održanom u Čavlama, koji je brojio 421 natjecatelja iz cijele Hrvatske, sudjelovali su i šibenski karatisti iz dva kluba.

Članovi Karate kluba Šibenik sudjelovali su s osam natjecatelja koji su izborili čak šest finala: Ana Pentek je izborila zlato u skupini učenica, a u kadetkinjama je bila Vice prvakinja.  Lucija Bilić je izborila srebro u kategoriji juniorki i treće mjesto u skupini djevojčica.  Dalila Mehulić je izborila srebro u kategoriji djevojčica, a u istoj kategoriji treće mjesto je osvojila Karmen Gabmiroža.Juraj Škenber je u jako velikoj konkurenciji dječaka 2010. godište izborio brončano odličje. David Zoričić je odradio dvije skupine, mlađi seniori i seniori i zauzeo mjesto dvostrukog Vice prvaka.

Karate klub Šibenik 1066, pak, sudjelovao je s 50 predstavnika, njih 40 se okušalo na borilištu, neki u jednoj, a drugi u dvije uzrasne kategorije, a kući su se vratili s 45 medalja. Ujedno su svom klubu priskrbili status drugog kluba turnira u ukupnom poretku od 34 kluba.

19. travanj 2024 21:46