StoryEditorOCM
OstaloSlijedi Prvenstvo Balkana

Karatisti Šibenika 1066 osvojili pet medalja na Prvenstvu Hrvatske; Priznanje im odao i gradonačelnik Burić

Piše šibenski.hr
18. travnja 2019. - 15:15

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić primio je danas šest članova Karate kluba Šibenik 1066, predvođene trenerom Ivanom Zoričićem, koji su ostvarili izvrsne rezultate na Prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Ivankovu.

Kiara Šarić, Mare Mileta, Toma Mileta, Antea Mileta, Luka Durbić i Karlo Ramljak na natjecanju su nastupili u osam kategorija i osvojili ukupno pet odličja.

Dvije zlatne medalje osvojila je Mare Mileta, jednu zlatnu medalju osvojili su Toma Mileta i Karlo Ramljak, dok se Antea Mileta okitila brončanom medaljom.

 

 

- Čestitam svima na sudjelovanju na Prvenstvu Hrvatske, a posebno čestitam osvajačima medalja. Naš grad oduvijek je bio rasadnik sportskih talenata, a vi ste dokaz koji to potvrđuje. Vaš uspjeh ujedno je i poruka djeci i mladima koliko je lijepo baviti se sportom, ali ništa ne dolazi bez marljivog rada i požrtvovnosti. Grad Šibenik nastavit će poticati sport kroz rad brojnih sportskih udruga do kontinuiranog ulaganja u sportsku infrastrukturu.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te mladim sportašima podijelio prigodne poklone.

Gradonačelniku se na prijemu zahvalio trener kluba Ivan Zoričić.

- Drago nam je što ste prepoznali naš rezultat, bila je ovo kruna našeg truda i rada. Svi oni na svakom natjecanju daju sve od sebe te se iz srca bore za svoj klub i svoj grad. Ovim rezultatima klub se na Prvenstvu Hrvatske plasirao na visoko drugo mjesto ukupnog poretka 77 klubova,a nijanse su ga dijelile od prvog mjesta. I ovom prilikom čestitam svim natjecateljima, ali i njihovim roditeljima koji nam pomažu na našem sportskom putu.“, istaknuo je trener Ivan Zoričić dodavši kako je pred Karate klubom Šibenik 1066 nastup na Prvenstvu Balkana koje se u svibnju održava u Banja Luci.

 

19. travanj 2024 17:04