StoryEditorOCM
NogometNogomet

Šibenik ostvario i drugu pobjedu u pripremnom razdoblju: Lokin "srušio" Sinjane

Piše Šibenski.hr
1. veljače 2019. - 18:27

Nogometaši Šibenika ostvarili su pobjedu i u drugoj prijateljskoj utakmici koju su odigrali u sklopu priprema za nastavak natjecanja u 2.HNL.

U petak su, na igralištu s umjetnom travom na Šubićevcu, svladali sinjskog Junaka, vodeću momčad 3.HNL- jug, s 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola za "narančaste" bio je mladi Pjero Lokin u 63. minuti utakmice.

Jednako kao i protiv unešićke Zagore koju su Šibenčani pobijedili 6:0 trener "narančastih" Borimir Perković dao je prigodu sivm igračima, osim lakše ozlijeđenima Antunoviću i Roci.

Opet je zaigrao stoper Bilić, koji je još uvijek na probi, ali s velikim izgledima da ostane u Šibeniku. Novo lice u narančastom dresu bio je Blatančić, koji je na probu došao iz Slavonskog Broda. No, njegove šanse da potpiše ugovor sa Šibenikom su minimalne.

Već u subotu, nogometaši Šibenika putuju u Medulin gdje će sudjelovati na turniru Istra Cup. Šibenčani prvu utkamicu igraju u nedjelju protiv Krupe, "fenjeraša" BiH Premijer lige. U utorak ih čeka sraz s češkim Budejovicama, koje su lider tamošnje 2. lige.

Šibenik- Junak 1:0 (0:0)

Strijelac. 1:0 Lokin (63.)

Šibenik: Labrović (od 31. Đaković), Abramović (od 31. M. Barišić), Pandža, Bilić, Blaić, Stanić, Celić, Maleš, Blatančić, Okechukwu, Prince. II. poluvrijeme: Đaković (od 60. Rogić), Pecolaj, Vukorepa, Galešić, Musa, Bulat, B. Barišić, Kendeš, Kukec, Fuštin, Lokin.
Junak: Ćurković, Vardić, Čaljkušić, Bandalo, Puljić, S. Barać, Katuša, M. Barać, Šiško, Ljubičić, Andrić. Još su igrali: Matiu, Botica, Domazet, Jukić, Marunica, Bilić, A. Buljan, P. Buljan, Bitunjac, Vuleta.

19. travanj 2024 10:06