StoryEditorOCM
NogometPoraz u generalci

Pred trenerom Rosasom i Upravom još je puno posla. Mladi šibenski talent jedna je od rijetkih svijetlih točaka

Piše Davor Trutin/SN
11. srpnja 2021. - 09:27

U posljednjoj provjeri prije početka sezone Šibenik je izgubio u Glavicama od BiH Premijer ligaša. Posušaci su vodili već nakon 30 minuta igre sa 2:0, postigavši oba gola preko desnog boka gdje je ordinirao Da Silva, pa ga je trener Rosas nakon pola sata zamijenio Benićem.

Obrana se potom stabilizirala, ali nakon brojnih izmjena u nastavku prvoligaš sa Šubićevca nije uspio postići niti gol. Trener Rosas započeo je s dosta šarolikim sastavom, u kojem je debitirao Julardžija, a kod nekih igrača se vidi iscrpljenost nakon povratka iz Slovenije, što zbog priprema, što zbog crijevne infekcije. Ivan Delić je zamijenjen nakon svega 20-ak minuta…

No, to kao ni sparina nije razlog, a još manje alibi za prikazanu igru i poraz samo tjedan dana prije početka nove sezone. Trener Rosas očito će morati u hodu dorađivati mnoge stvari, a isto tako i uprava po pitanju jačanja momčadi. Od rijetko pozitivnih stvari valja izdvojiti nastup mladog šibenskog talenta Nike Raka na poziciji zadnjeg veznog.

Šibenik – Posušje 0:2 (0:2)

Strijelci: 0-1 D.Begić (25), 0-2 Serdarušić (30).

ŠIBENIK:Rogić, Da Silva (od 35.Benić), Perić, Bilić, Kvesić, Rak, Čurić, Julardžija, Delić (od 20.Cvetković), Marin, Jurić(još su igrali:Đaković, Mesa, Batarelo, Sahiti, Bedoya, Bačelić-Grgić, Mina, Lopez, Grdić).TRENER:Mario Rosas.

POSUŠJE: Bačak, Brekalo, Krišto, T.Barišić, Lučić, Landeka, Lauš, L.Begić, Bešlić, Serdarušić, D.Begić.TRENER:Denis Čorić.

16. travanj 2024 06:29