StoryEditorOCM
NogometNovosti sa Šubićevca

Pouzdani stoper produžio ugovor, a bivši reprezentativac Hrvatske pokušat će zamijeniti kapetana Bulata?!

Piše šibenski.hr
8. travnja 2021. - 18:07
Pouzdani stoper Narančastih Karlo Bilić produžio je ugovor, a na Šubićevcu se očekuje bivši Vatreni Ivan MočinićCropix

Karlo Bilić, pouzdani stoper narančastih produžio je vjernost Šibeniku. Naime, 27-godišnji obrambeni igrač danas je sve dogovorio s Kkubom i stavio potpis na ugovor koji traje do ljeta 2022. godine, objavili su iz prvoligaša sa Šubićevca.

Bilić je od 2018. godine u Šibeniku, a do sada je upisao 47 nastupa, a pri tom je postigao tri pogotka uz sveukupno odigranih 3.810 minuta. U ovoj sezoni Bilić igra u verlo dobroj formi i od samog početka prvenstva se nalazi u startnoj postavi.

– Sretan sam sto sam produžio ugovor na još jednu godinu s HNK Šibenikom. Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju i idemo svi zajedno dalje u nove pobjede– kazao je Bilić nakon potpisa.

Podsjetimo, još ranije ugovor sa Šibenikom produžio veznjak Mario Ćurić. Kako se doznaje, pregovori o nastavku suradnje daleko su odmakli i s vratarem Rogićem, stoperom Batarelom i lijevim braničem Kvesićem.

Također, prema neslužbenim informacijama, novi igrač Šibenika uskoro bi trebao postati Ivan Močinić. Riječ je o 27- godišnjem veznjaku, koji je u Hrvatskoj igrao u Rijeci i Istri. Zadnji Močinićev klub bila je ljubljanska Olimpija, a od siječnja je u statusu slobodnog igrača.

Angažmanom Močinića na Šubićevcu će pokušati nadomjestiti odlazak Marka Bulata u Dinamo, budući da Riječanin uglavnom igra na poziciji defanzivnog veznjaka. Odjene li Močinić narančasti dres čeka ga nimalo lagan zadatak da zamijeni odličnog Bulata.

16. travanj 2024 07:01