StoryEditorOCM
Nogometzimski mercato

Pojačava li se Šibenik dvojicom dinamovaca? Šuška se o povratku sjajnog krilnog napadača na Šubićevac

Piše Šibenski.hr, SN
2. prosinca 2022. - 14:56

Premda većina nogometaša ovih dana ‘hibernira‘ zbog Svjetskog prvenstva i zimske stanke, klupske kancelarije hrvatskih prvoligaša zato rade punom parom. Naime, već sredinom prosinca zakazane su prve prozivke i treninzi, a popunjavanju svlačionica za nastavak trke u HNL-u želja je gotovo svih naših klubova.

Prema informacijama koje stižu iz Maksimira, nakon ispadanja iz Europe, gomila igrača mogla bi promijeniti sredinu: bilo raskidom ugovora ili odlaascima na posudbe. U tom kontekstu, spominju se i dvojica igrača koji nisu imali adekvatnu minutažu u Dinamu tijekom sezone poput Antonija Marina i Daniela Štefulja koji su zanimljivi nekolicini klubova.

Kao jedna od destinacija mladog dvojca iz Zagreba tako se u menadžerskim kuloarima spominje - Šubićevac. Naime, na Maksimiru drže da njihovi igrači moraju otići na posudbe u sredine u kojima rade oni treneri za koje u plavom domu misle da njihovim pulenima mogu pomoći u nadogradnji kvalitete i gdje će, naravno, igrati. U kontekstu Šibenika zasigurno igra ulogu i to što je trener bivši igrač Dinama Mario Cvitanović.

Ne zaboravimo, iz Uprave HNK Šibenik nedavno su tako poslani signali da će se "krva slika" u svlačionici bitno promijeniti za nastavak sezone. Odlazak nekolicine igrača već je potvrdio i sportski direktor Dario Dabac, a i prvi čovjek kluba Marinu Jurić. I jedan i drugi su najavili dolazak nekih igrača na posudbu, pa bi se tako povratak Antonija Marina sjajno uklopio u tu priču.

- U finišu smo razgovora s dvojicom igrača koji će nam biti sigurno pojačanja. Jedan će biti na posudbi, a drugi će biti naš igrač. Radi se o veznjaku i krilnom napadaču. Osim toga kanimo se pojačati i osvježiti s još 3-4 igrača, na više pozicija. U svakom slučaju 5.12. na početku prvog dijela priprema najmanje dvojica novih igrača će se staviti na raspolaganje treneru Cvitanoviću - otkrio je nedavno Dabac.

24. travanj 2024 18:20