StoryEditorOCM
NogometPoraz od Istre

Loš start Narančastih u Medulinu: s dva gola Fuentesa pobijedio ih izravni suparnik u borbi za opstanak

Piše šibenski.hr
10. siječnja 2021. - 17:44

Nogometaši Šibenika poraženi su od Istre 0:2 (0:0) na otvaranju turnira Arena Cup koji se igra u Medulinu. Strijelac oba gola za Puljane bio je Španjolac Fuentes sredinom drugog poluvremena.

Podsjetimo, Narančasti će cijeli tjedan biti na mini pripremama u Istri, gdje će osim treninga za nastavak sezone, odigrati još dvije prijateljske utakmice na Arena cupu s Lokomotivom i drugoligašem Međimurjem.

Inače, u drugoj utakmici prvog kola istarskog turnira Lokomotiva je s 3:1 svladala Međimurje.

Baš protiv Međimuraca će Narančasti igrati u srijedu, a s Lokosima će se sastati u subotu, nakon čega se vraćaju na Šubićevac gdje će odraditi preostali dio priprema za proljetni dio prvenstva.

Prvu slkužbenu utakmicu Šibenik će igrati u petak 22. siječnja u 18 sati na Šubićevcu gdje im u goste stiže Hajduk. Samo četiri dana kasnije Narančasti idu u goste Lokomotivi protiv koje će odraditi zaostalu utakmicu.

Tekući mjesec zaključuju utakmicom na Maksimiru protiv Dinama. Taj sraz je na rasporedu 30. siječnja.

Istra 1961 - Šibenik  2:0 (0:0).

Strijelac: 1:0 Fuentes (61), 2:0 Fuentes (67)

Istra 1961: Juric, Hujber, Tomašević, Einar, Sergi, Blagojević, Ivančić, Gyu, Lisica, Špoljarić, Guzina. Još su igrali: Paus, Navarro, Kim, Perković, Vojković, Halilović, Perera, Gržan, Vuk, Lončar, Fuentes, Miljanić.

Šibenik: Labrović, Pandža, Jurić, Niko Rak, Alimi, Todorovski, Bulat, Španja, Grdić, Nikola Rak, Ćurić. Još su igrali: Rogić, Mesa, Kvesić, Pajić, Bilić, Sahiti, Mena, Martin, Batarelo, Ampem, Laća.

16. travanj 2024 12:29