StoryEditorOCM
Nogometsve zbog korone

Kakva pegula za šibenskog trenera: napustio je HNL, trebao je potpisati milijunski ugovor, i sad je sve propalo!

Piše Predrag Jurišić/SN
1. veljače 2021. - 17:35

Bivši trener Lokomotive, Šibenčanin Goran Tomić, ipak ne ide u Kinu, neće sjesti na klupu tamošnjeg prvoligaša Guangzhou Cityja! Zbog ponude ovoga kluba, podsjetimo, Tomić je prije tri tjedna napustio klupu Lokosa, ali je odmah naglasio da posao s Kinezima nije završen, te da odlazi s Kajzerice jer ne želi u zadnji trenutak klupsko vodstvo dovesti pred gotov čin.

Potom se situacija oko transfera u Kinu zakomplicirala, Tomić je u krugu obitelji u Salzburgu čekao rasplet i u ponedjeljak je definitivno otpala mogućnost angažmana...

- Zbog pandemije koronavirusa sve se zakompliciralo, bilo je tu administrativnih problema i na kraju je sve propalo. Šteta, nadao sam se da će sve ipak biti dobro završeno, ali brojne su okolnosti bile protiv mene. Kad sam odlazio iz Lokomotive, rekao sam da riskiram, jer tada još nisam bio potpisao ugovor s Kinezima, iako smo sve usmeno dogovorili. Na žalost, sve je otišlo u pogrešnom smjeru, zbog pandemije su nastale komplikacije koje su bile prevelika prepreka mom odlasku u Kinu. Sad ću se malo odmoriti u krugu obitelji i čekat ću novu ponudu – rekao je Tomić.

20. travanj 2024 04:23