StoryEditorOCM
NogometPobjeda protiv zagore

Golijada Šibenika u posljednjoj pripremnoj utakmici: Čanadi blizu početne postave za Rijeku

Piše šibenski.hr
12. srpnja 2022. - 21:10

Nogometaši Šibenika pobijedili su Zagoru iz Unešića 5:0 (1:0) u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka sezone. Podsjetimo, Narančaste u subotu u 21 sat očekuje utakmica s Rijekom na Šubićevcu.

Šibenik je poveo u 24. minuti golom Duje Čopa, koji je je lijepo zabio nakon odlične asistencije Dolčeka. Bila je to praktički jedina ozbiljnija prigoda Narančastih u prvih 45 minuta.

Momčad trenera Damira Čanadija povećala je vodstvo u 53. minuti kada je zabio Vidović, međutim veći dio posla odradio je Koprivnik.

Slovenac je bio u glavnoj ulozi i kod trečeg gola Šibenika u 60. minuti. Izborio je kazneni udarac koji je realizirao Vidović.

Pet minuta kasnije mreža Zagore zatresla se i četvrti put, strijelac je bio Kvesić. Konačnih 5:0 postavio je lijepim golom Dino Skorup u samoj završnici susreta.

Trener Damir Čanadi zaigrao je u formaciji (3-5-2): Rogić- Perić, Mesa, Mina- Marasović, Ćurić, Salomon, Čanadi, Dolček- Špeljak, Čop.

To bi moglo biti vrlo blizu početnoj postavi koja bi mogla zaigrati u subotu protiv Rijeke. Naime, ozlijeđeni su Delić i Rak, a trener Narančastih je kalkulirao s Leonom Krekovićem, koji bi mogao biti u prvih 11 na otvaranju sezone.

U drugom poluvremenu od početne postave 'preživio' je samo stoper Perić. Desetorica novih su bili Đaković, Rom, Matić, Arai, Barnabas, Skorup, Vidović, Kvesić, Torres i Koprivnik.

Od 60. minute umjesto Perića ušao je Bikić.

image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Niksa Stipanicev/Cropix
image
Niksa Stipanicev/Cropix
image
Niksa Stipanicev/Cropix
image
Niksa Stipanicev/Cropix
image
Niksa Stipanicev/Cropix
24. travanj 2024 05:42