StoryEditorOCM
Mali nogometS maskom na Baldekin

Lijepa vijest za ljubitelje futsala: Gledatelji će u subotu moći na tribine

Piše šibenski.hr
7. listopada 2020. - 12:34

U drugom kolu Prve HMNL Crnica na Baldekinu dočekuje momčad splitskog AFC Universitas. Dvoboj je to momčadi koje su poražene u prvom kolu, Crnica (0:4) kod aktualnog prvaka, jakog Olmissuma u Omišu, a 'studenti' u Dubrovniku kod Squarea.

Stoga u ovaj dvoboj Crnica ulazi s imperativom pobjede te želi započeti pobjedničku seriju. Sve ljubitelje futsala obradovat će vijest koja je stigla uoči utakmice. U najkraćem- gledatelji se vraćaju na tribine. 

Naime, temeljem odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera na području Šibensko-kninske županije u svim zatvorenim prostorima u kojima se odvijaju manifestacije i druga društvena okupljanja dozvoljeni su gledatelji i to na način da dvorana može primiti maksimalno jednu trećinu dozvoljenog kapaciteta svake tribine, te gledatelji na tribinama obavezno moraju nositi masku za lice ili medicinsku masku. Što se tiče Baldekina dozvoljeno je dakle maksimalno 300 gledatelja. 

- Zaista, ovo je sjajna vijest za naš sport i jedna nova sportska stranica u ovoj tmurnoj epidemiološkoj godini. Gledatelji će sigurno dati jednu drugačiju dimenziju utakmici i nadamo se da će ta simbioza između gledatelja i igrača dati Crnici novi vjetar u leđa na putu ka pobjedi- kazao je Dario Kulušić, tajnik Crnice.

Utakmica između Crnice i Universitasa na rasporedu je u subotu u 20 sati.

18. travanj 2024 05:20