StoryEditorOCM
Mali nogometŠibenčanima važni bodovi

Crnica stigla do prve pobjede u drugom dijelu sezone; S Pulom će opet igrati idući tjedan u četvrtfinalu Kupa

Piše Šibenski.hr
11. veljače 2023. - 12:13

Iz četvrtog pokušaja malonogometaši Crnice stigli su do prve pobjede u drugom dijelu sezone. Momčad trenera Mladena Perice na svom je parketu svladal Pulu, izravnog suparnika u borbi za što bolje pozicije u doigravanju.

Bila je to utakmica u kojoj su se Šibenčani uglavnom branili, no pokazali su zavidnu efikasnost. Već početkom drugog poluvremena Crnica je imala visokih (3:0), pa su gosti relativno rano krenuli po preokret s ‘igračem- golmanom‘. Međutim, uspjeli su u završnici tek ublažiti poraz.

Isti takmaci snage će odmjeriti idući tjedan u četvrtfinalu Kupa Hrvatske, na završnom turniru koji se igra u Zagrebu od 17. do 21. veljače.

CRNICA – STANOINVEST FUTSAL PULA  4:2 (2:0)

ŠIBENIK- Sportska dvorana na Baldekinu. Gledatelja 300. Suci: Mislav Džeko i Boris Stanić. Strijelci: 1:0 Radić (8′), 2:0 Šamija (10′), 3:0 Vuković (21′), 4:0 Perić (30′), 4:1 ag-Luketin (35′), 4:2 Bilić (37′). Najbolji igrač: Joip Radić (Crnica).

CRNICA: Luketin, Škugor, Katuša, Vuković, Žilić, Jolić, Wallysson, Knežević, Šamija, Perić, Knežić, Radić, Mudronja.

PULA: Milanović, Da. Moravac, Difonzo, Bilić, Ramić, Cindrić, De. Moravac, Marković, Osredkar, Petrušić, Dujmović, Galešić, Vukmir, Prelčec.

 

18. travanj 2024 03:18