StoryEditorOCM
KolumneGlava šotobraco

Vlakon priko skala

15. studenog 2017. - 09:54

El Tigre i Bili Smo Uskoro zatekli su jutron ranije Dobru Paronu iza šanka u prilično nezgodnomen izdanju. Sve je na njojzi bilo uobičajeno, osin šta je na glavu nasadila saket sa natpison posrnuloga trgovačkoga lanca, a betulicon se širija oštri vonj amonijaka. Nije se ni zere dala zbuniti, pa ih je mrtvo-ledeno zamolila neka jon pripaze na betulicu doklen ona u stanu na katu ne dovrši pituravanje kose i nestala u kužinici, ostavljajući za sebon oni odumin.


Ustalasani dekolte


-Vau! - obisili su justa kada se nakon dvaset minuta vratila cila zbigecana, napirlitana ka filmska glumica i privatila se svoga posla bez riči. Obična, bila radna kuta bila jon je dopola raskopčana i ova dvojica nisu skidala pogleda sa dubokoga, ustalasanoga dekoltea koji se stalno ukaziva ipod one nježine flajde. Četri para očiju strigla su bez riči livo-desno prateći bistu Dobre Parone za šankon, pari da su publika na teniskomen meču.

- Još jedanputa me tako pogledajte i tužiću vas za seksual harasment, prikinila je u jednome trenu s pranjen čaša i upiljila se u njih pogledon u kojen nije bilo ni mrve šale.
- Opla, reka je na to El Tigre, u tren oka zauzimajući svoj uobičajeni posprdni stav nakon hipnotiziranosti nježinin prorezon na prsiman.
- Barenko nan recite za šta ćete nas oto prijaviti, da se znademo pripremiti. Tolko bi bilo pošteno! - pridoda je Bili Smo Uskoro, cili ozaren šta će u betulici i ovi puta biti svakodnevne zabave.

- Ne znan, gledala san "Otvoreno" niki dan i uspila svatiti da oto šta van nije jasno, kada se privede sa engleskoga, znači seksualno uznemiravanje! Nisan ja kriva da ovi šta visu na internetu govore jedino engleski, a na rvaskome eventualno beštimaju! - otpovrnila je ona.
Tute ju je čeka El Tigre, pa jon je odbrusija da će oni nju tužiti za uznemiravanje. Jerbo, šta ima defilirati sa takvin dekolteon na radnome mistu i onda prititi tužbon kada koji pogled skrene na ono šta je istaknuto s pokvarenon namjeron.


Oglavina i kuvarica


- Znade se kakvu radnu robu nosu ugostitelji koji držu do sebe i svoga posla, sve grmi El Tigre namigujući kompanjonu da ona ne vidi.
- Svaka ti valja, privatija je ovi s odobravanjen i obrušija se na nju:
- Priznajte, i sami znadete da vaša oglavina mušterijaman više nije uzbudljiva i sada oto želite nadomistiti pokušajiman da takva bude kuvarica, a izgubljenu zaradu bi konpenzirali tužbaman za seksualno uznemiravanje. Uostalon, kolko vi to mislite da ćemo svi skupa živiti, budući da se ove sadašnje optužbe u Holivudu odnose na događaje otprije 30 godina!? Ako smo tolko iza Amerike, znači da ćete nas prijaviti tek 2047., a di je još 30 godina sudskog postupka u Rvaskoj? - trijunfalno je zaključija B.S. Uskoro.

- Bez brige, rekla je na oto skroz smireno. Pravda je spora, ali dostižna: živićemo sritno i dugo ka kornjače, jerbo će nan razvrstavanje otpada omogućiti zdrav, čisti okoliš. A tek "Čistoćin" ekovlakić koji će već od narednoga lita skupljati škovace po Gorici... to je reći tehnologija, HŽ se more u mišju bužu sakriti, oduševljena je.
- Neš ti tehnologije, vlakić ka vlakić... To je izmišljeno još prije 150 godina! - pogleda ju je El Tigre ka da nije baš cila svoja.
- E, a ovaj je tehnološko čudo! Kada ste vidili da vlak iđe priko skala staroga grada dok HŽ-ov ne more ni prugon, nego putnike vozu autobusi!

24. travanj 2024 01:28