StoryEditorOCM
FotogalerijaOdržane 52. Tribunjske magareće trke

Ivan Durmanić na tovaru Šugamanu pobjednik, dok su Angelino Perkov na tovaru Tepsiji i Martin Grubelić na svojoj Krepalini zauzeli drugo i treće mjesto 

Piše šibenski.hr
2. kolovoza 2019. - 18:48
   

Jahač Ivan Durmanić na tovaru Šugamanu pobjednik je 52. Tribunjske magareće trke, dok su Angelino Perkov na tovaru Tepsiji i Martin Grubelić na svojoj Krepalini zauzeli drugo i treće mjesto nakon što su u finalu optrčali tribunjsku jezgru od trga Pijaca, preko kamenog mosta i ceste oko poluotoka.

Tri kvalifikacijske utrke u kojima je, uz pobjednike, sudjelovalo još deset trkača na svojim dugouhim ljubimcima pratilo je u dobrom raspoloženju, smijehu i šali više tisuća Tribunjaca i tribunjskih gostiju iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva, s drugih kontinenata štoviše.

S drugog kontinenta, uostalom, bila je Jessica, pobjednica ženske utrke. Simpatičnoj djevojci iz New Yorka, koja je s pozornice oduševljeno pozdravila svoju rodbinu i tribunjske prijatelje budući da u tom mjestu ljetuje od svoje druge godine, bila je to prva takva utrka, za razliku od drugoplasirane Nike, Zagrepčanke tribunjskih korijena.

Nika se natjecala i lani, a ove joj je godine pobjeda izmakla za dlaku. Pad s magarca upravo u finišu utrke bio je presudan. Njezina imenjakinja s tek jednim slovom razlike, Niki iz Nizozemske, u cilj je utrčala treća.


Kako je bilo na  52. Tribunjskim magarećim trkama, koje je službeno otvorio Marko Grubelić, tribunjski načelnik,  pogledajte u fotofaleriji, a dodajmo da se za, ionako dobru zabavu zbog same trke, dodatno porinuo  Milo Hrnić i Zaratino band. Bilo je i vatrimeta. A kud ćeš bolje!
 

 

18. travanj 2024 03:37