StoryEditorOCM
FotođirTKO BI PREDVIDIO...

Što bi pomislio Dražen Petrović da sad otvori oči? Da se našao na setu nekog SF filma? Vijesti s parketa šokirale bi ga još više

Piše M.K.
20. ožujka 2020. - 14:01

Kad bi Dražen Petrović sad otvorio oči, ostao bi potpuno zatečen. Činjenicom da je izliven u bronci i sjedi nepomično na šibenskoj klupi, a da preko usta i nosa drži zaštitnu masku.

Još bi se više iznenadio kad bi vidio da i prolaznici nose iste takve, mislio bi valjda da je na setu nekog filma.

Da je trener dogovorio sudjelovanje, a da je na tren zaboravio,

Što bi pomislio kad bi čuo vijesti s NBA parketa? S kojih se više ne priča ni o "tricama" ni "asistima", nego o tome da su još dvojica  iz Los Angeles Lakersa pozitivna na koronavirus, da su testirana zbog utakmice igrane protiv Brooklyn Netsa, čija su četvorica igrača zaražena virusom COVID-19.

"Svi igrači i članovi osoblja i dalje su u samoizolaciji te prate svoje zdravstveno stanje", javljaju Lakersi.

NBA se našao na udaru kritika jer je omogućio svojim igračima testove za koronavirus koji nisu lako dostupni javnosti, čak ni pacijentima koji pokazuju simptome respiratornih bolesti.

NBA je prošli tjedan suspendirao sezonu, nakon što je otkriveno da je centar Utah Jazza Rudy Gobert zaražen, a više ih je potvrdilo zarazu koronavirusom.

Nakon što je jučer objavljeno da su dvije osobe u Detroit Pistonsima zaražene, NBA je poručila klubovima da zatvore dvorane, prostorije za trening, te sve klupske prostorije do daljnjeg. 

 

 

17. travanj 2024 22:26