StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenke riješile dvojbu što obuti dok je još prerano za uletjeti u sandale: Gležnjače i patike sa svime se ljube

21. ožujka 2019. - 15:38

Gležnjače i patike najprikladnija su vrsta obuće među pripadnicama ljepšeg spola u ovo međusezonsko vrijeme kada je još prerano "uletjeti" u sandale, a za tešku je zimsku obuću postalo pretoplo. Pa pogledajte izbor obuće dama u našem redovitom gradskom foto-điru šibenskim ulicama!

Gotovo sve Šibenčanke izabrale su ili patike ili gležnjače, neovisno o odjevnom stilu koji preferiraju. Istina, patike su u pravilu najpogodnije za sportske kombinacije, no to nikako nije uvjet.

Modni će ih znalci rado uvrstiti i uz odjeću za druge (svečanije) prilike. No, gležnjačama ipak valja priznati status maksimalne prilagodljivosti svim mogućim stilovima. Fantastično pašu uz klasične hlače, jednako kao i uz otkačene tajice ili traperice s trendi rupama, "ljube" se i sa suknjama "strožeg" kroja, ali i lepršavim haljinama.

Prema tome, ako u nekom izlogu ugledate gležnjače iz snova, nemojte se puno premišljati jer će u budućnosti opravdati svaku kunu, čak iako su skuplje od dopuštenog limita. Isto pravilo vrijedi i za patike.

Da je tomu tako, potvrđuje i naša foto-galerija u kojoj se možete inspirirati i za vlastite modne kreacije.

19. travanj 2024 07:45