StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Liti nigdi bez kratkih gaća

16. kolovoza 2018. - 22:39

Svako malo neki se odjevni predmet proglašava hitom sezone, no stvarno su hit oni komadi koji zažive među pripadnicama ljepšeg spola i koji se stvarno nose. Istina je da su brojne modne kuće još prošle godine najavljivale kako će prva na top listi ljetnih kombinacija biti "njezino veličanstvo haljina". Stvarno, nikad nije bilo ljepših haljinica u šibenskom gradskom điru, onih dugih, eteričnih i prozračnih, ali i kraćih modela sa štosnim uzorcima i krojevima.

Ipak, nije teško zamijetiti kako im ovog ljeta ozbiljno konkuriraju kratke hlače. Bogatstvom boja, dezena i stilova naprosto su osvojile šibenske ulice. Zapravo, taj se komad odjeće može vidjeti na svakoj drugoj-trećoj prolaznici. Modeli su različiti. Variraju od onih visokog struka i prugastog dezena, pa do smjelih sportskih varijanti. Pravi odabir za nesigurne uvijek su hlače pedalj iznad koljena od prirodnih materijala i klasičnijeg kroja, počesto u spoju s dobrim kožnatim remenom. Lanene kratke hlače s pomno odabranom bluzicom, sandalama i torbicom definitivno se mogu odabrati i za noćne izlaske. Općenito, kratke hlače su zahvalne za ljetne kombinacije jer djeluju relativno neutralno.

Konačan izgled umnogome ovisi o ostatku garderobe. Ako su, primjerice, sparene s bluzicom spuštenih ramena, koliko god bile relativno bezlične, uklopit će se, zaklinju se stilisti, u odličnu odjevnu komponentu ležernog dnevnog looka. A je li to zaista tako kako kažu modni znalci, možete provjeriti u našoj fotogaleriji. Imate li, pak, kakav modni prijedlog ili sugestiju u vidu fotografije iz gradskog đira – samo naprijed. Naša je e-mail adresa poznata: redakcija@sibenski-list.hr
Očekujemo dozu maštovitosti.

19. travanj 2024 17:26