StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Jesen u meni caruje

8. studenog 2018. - 14:06

Odavno je u modnom svijetu poznato da se sa crno-bijelom kombinacijom i varijacijama koje uključuje sivkaste tonove, nikako ne može pogriješiti. Takvi spojevi spadaju u svojevrsnu modnu klasiku, praktični su i lako se uklapaju s različitim komadima odjeće, a popularni su u svim stilovima, od neformalnog do elegantnog.

Kroz foto-galeriju našeg tradicionalnog đira šibenskim gradskim ulicama i trgovima, možete posvjedočiti kako su se i Šibenčanke, u - za ovo doba godine - iznenađujuće toplim danima "zaigrale" crno-bijelim tonovima. Jesu li željele pobjeći od šarenila boja s kojima su "koketirale" cijelo ljeto ili nisu bile sigurne što odjenuti, sasvim je svejedno.

Pogodile su i one koje su se odlučile za ležernu, sportsku varijantu što uglavnom uključuje praktične traperice ili klasične hlače, tenisice i laganu jaknu, džemper ili sako, široku pletenu "balon" haljinu ili elegantnije izdanje sa plisiranom, odnosno suknjom koja prati liniju tijela. Od obuće dame su najčešće birale tenisice, no počele su se uvelike nositi i čizme, bilo da se radi o gležnjačama ili modelima moderne dužine do i iznad koljena.

Bilo bi lijepo kada bi u redakcijskoj elektroničkoj pošti (redakcija@sibenski-list.hr) pronašli fotografiju sa vašim crno-bijelim modnim izdanjem iz dnevne šetnje Šibenikom, no možete nam poslati i neki drugi modni prijedlog. Objavit ćemo ga u sljedećem broju.

19. travanj 2024 22:34