StoryEditor
StilROMANTIČNI POKLONI

Ne znate što biste njemu ili njoj poklonili za Valentinovo? Inspiraciju potražite u novom broju ‘Stila‘, evo što donosimo

Piše Milena Budimir
7. veljače 2020. - 15:59
Joško Šupić/Hanza Media

U novom broju priloga "Stil", koji će se sutra naći u prodaji uz "Slobodnu Dalmaciju", pomažemo vam u odabiru idealnog poklona za Valentinovo koji samo što nije.

Nemojte reći da vas nismo upozorili na vrijeme! Ali, ako vas ipak Valentinovo iznenadi (sram vas bilo!) prošetajte prodajnim centrima i za svoju dragu odaberite lijepi buket cvijeća. S tim, kako god, stvarno ne možete pogriješiti. U posljednje vrijeme žene se silno raduju onom što stanovnici engleskoga govornog područja nazivaju “Charms”, a riječ je o privjescima za koje se vjeruje kako donose sreću.

Srećonoše dolaze u svim oblicima i zgodno je što se mogu prikačiti na bilo koju ogrlicu, narukvicu, ne trebate ih sužavati, širiti – one se prilagođavaju. Naravno, čokolada kao poklon je uvijek pun pogodak, uz koji cvijetak – otopiti će srce vaše drage. Obradovati je možete i kojom mirisnom svijećom, naravno, možete pokušati darovati i kakav odjevni predmet. Torbica? Ili možda – novčanik? Pobrinite se samo da se odabrani predmet može zamijeniti, ako ste, a događa se, promašili ukus svoje ljubljene.

Naša je preporuka da darujete knjigu. To je poklon nad poklonima, ali trebate biti sigurni da ljubav vašeg života uživa u pisanoj riječi, ne želimo da zavrti očima i puhne uvrijeđeno.

Ako ništa od navedenog ne upali, izađite na romantičnu večeru, počastite se čašom dobrog vina i ne zaboravite – i sendvič koji ste sami napravili može biti jako romantičan.

Proslava ljubavi i uvažavanja ne treba biti stresna. Naravno, ako ste se pripremile na vrijeme. Pokloni vašim muškarcima (bilo da je on vaša simpatija, momak, muž, partner ili ljubavnik) ne trebaju biti ni funkcionalni, a bome ni luksuzni, ali moraju biti osobni! Je li vaš čovjek zanesenjak, romantik ili je pak strog, ambiciozan, je li zaljubljenik u dobar zalogaj, voli li craft pivo, uživa li u dobrom filmu? Promislite i odredite poklon po tome. Njemu, vjerujte, nije stvarno važno koliko poklon vrijedi, vrijediti će mu tim više što više pogodite njegov ukus.

Ono s čim sigurno nećete pogriješiti jest dobar roman, kravata s modernim dizajnom, luksuzni komplet za brijanje, praktičan pojas... U našoj galeriji potražite inspiraciju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 14:54