StoryEditor
Reflektorsedma sezona

Ples sa ZVIJEZDAMA

Piše PSD.
11. listopada 2012. - 15:30
Popularni HTV-ov show “Ples sa zvijezdama“ 3. studenog vraća se na male ekrane s ponešto izmijenjenim pravilima igre i većim brojem plesača. Umjesto dosadašnjih osam parova, prvi put u showu će se natjecati njih deset, pa će tako u njegovoj sedmoj sezoni zaplesati Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Nika Fleiss i Marko Herceg, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert, Blaženka Leib i Patrik Majcen, Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić, te Niko Pulić i Tamara Despot.


Plesna učiteljica automobilističkog asa je prije nekoliko godina, ljutita zbog ispadanja s Nikšom Kalebom, odrješito izjavila kako više nikada neće kročiti nogom u studio “Anton Marti“ na Prisavlju jer ne želi da “suci na njoj liječe osobne frustracije“. No, ipak se, nakon Dubravka Šimenca, Davora Gopca i Nikše Kaleba, odlučila primiti posla i vratiti u show kao Pulićeva mentorica. Već nakon prvih proba nije požalila...

Džentlmen Niko

“Niko ima strašan osjećaj za ples u paru, jako brzo lovi korake. Ugodno sam iznenađena, baš su nas pogodili i fizički i mentalno. Imam pravog džentlmena za plesnog partnera”, zadovoljno će Tamara, ne izbjegavajući se osvrnuti na nekadašnje ljutite izjave.

“Na trenutke mi je u tom razdoblju bilo teško raditi, a htjela sam izvući maksimum. Impulzivnog sam karaktera... Istina, rekla sam ‘nikad više’, ali kako brzo planem, brzo se i ohladim. Naravno da sam u ovih nekoliko godina i sazrela, pa više ne reagiram tako. Kako je u pitanju show, možda su me zato i zvali ponovno”, sa smiješkom će Tamara, koja s Nikom Pulićem ovih dana uvježbava quickstep.

“U startu me morao zapasti najteži ples, ali ide. Imam mladu i ozbiljnu partnericu koja bi htjela da zadivimo već u prvoj emisiji. Zanimljivo je i naporno... Nažalost, zbog sportskih obveza, vremena za probe imam samo ponedjeljkom, utorkom i srijedom. Ali dobro, samo nek je zabavno”, rekao nam je automobilstički as, dodajući kako je pristao sudjelovati u showu zbog želje da nauči plesati, ali i dobrog društva.

Radolfi baca cigarete

“Ne opterećujem se plasmanom, ali dakako da, kada se već natječem, želim ići što dalje”, ne krije ambicije Niko uoči natjecanja u kojemu će, između ostalih parova, odmjeriti snage s voditeljicom Barbarom Radulović. Barbara kaže kako nije totalna neznalica kada je u pitanju ples, no priznaje kako su joj standardni plesovi nepoznanica.

“Ovo je jedinstvena prilika da se nauči plesati. Nemam velikih očekivanja osim želje da što bolje uvježbam pokrete i nastupe“, istakla je Barbara. Želja za plesnim usavršavanjem potakla je i pjevača Davora Radolfija na angažman u showu.

“Volim ples, sve mi je ovo vrlo blisko, želim usavršiti plesove i dati sve od sebe, a možda se za potrebe natjecanja ostavim i pušenja“, nada se Radolfi. Nekadašnja skijašica Nika Fleiss privatno je strastvena plesačica, pa je angažman u “Plesu sa zvijezdama“, ističe, doživjela prilično ozbiljno.

“Tako ću se i pripremati. Probe su počele, nisu naporne, ali ja sam perfekcionist pa uvijek nastojim da sve ispadne najbolje“, izjavila je Nika uoči plesnog nadmetanja u HTV-ovu showu čija je dosadašnja izdanja subotom u prosjeku pratilo preko pola milijuna gledatelja. I sedmoj sezoni namijenjen je isti termin – nakon središnjeg Dnevnika iza 20 sati, a novost je da u finale, umjesto dva, ulaze tri najbolja para.

mirela goreta

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:21