StoryEditor
Prostorijaadaptacija

Treba nam još jedna soba

Piše PSD.
25. siječnja 2013. - 20:13
Poštovani, obraćamo vam se za savjet oko uređenja malog stana od cca 46 m2. Tlocrt postojećeg stanja je fotokopiran iz starog projekta.

Pristupili bismo uređenju i adaptaciji stana, ali ne znamo kako od postojećeg stana dobiti stan s još jednom sobom u kojoj bi boravilo dvoje djece. Na priloženom nacrtu se može vidjeti položaj vodovodnih instalacija i svega ostalog što vam je potrebno.

Uz srdačan pozrdav, molimo vaš savjet.

Matija K.S., Split

   Postojeće stanje                                                                             Prijedlog rješenja
Poštovani, kao sto vidite na priloženim 3D ilustracijama, vaš prostor je doživio preinake na način da smo prostor kuhinje i male sobe u postojećem stanju pretvorili u jedinstveni prostor malog dnevnog boravka, kuhinje i blagovanja.

Na mjestu prostora blagovanja sada je vaša spavaća soba, i to ne toliko skromnih dimenzija.Prostor velike sobe je predviđen za dvokrevetnu dječju sobu te WC i kupaonicu.

ARH. ŽARKO PERIŠIN

Napomena čitateljima

Upite za savjet o adaptaciji, sa što preciznijim tlocrtom stana ili kuće, označenim mjerama, te ucrtanim prozorima i vratima, šaljite na adresu Slobodna Dalmacija, Hrvatske mornarice 4, 21000 Split, za prilog O kućo mala ili na e-mail okucomala@slobodnadalmacija.hr

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 11:01