StoryEditor
ProstorijaKREATIVNI IZAZOV

Svjetiljka koja će vas rashladiti: napravite trendi dekoraciju u tri koraka, od samo tri elementa koje ćete pronaći u domu

31. srpnja 2018. - 20:15
Living4media

Ako ste od onih koji konstantno traže inspiraciju za trendi dekorativne detalje kojima biste, uz minimalni trošak i maksimalnu zabavu, oplemenili svoj dom, ovaj će vas mali "uradi sam" projekt oduševiti!

Sačuvajte komad kartona od novih sandala, ili kakve veće ambalaže, te iz njega po šabloni izrežite komad u obliku sladoleda, pazeći pritom da dno ima ravan završetak kako bi lakše stajao na polici.Od kartona izrežite i dužu traku kojom ćete dobiveni oblik lako okružiti i zalijepiti uz rub. U tako pripremljenu "posudu", ubacite "božićne" lampice te ih pravilno rasporedite kako bi ujednačeno ispunile sav prostor koji im je na raspolaganju, te ih dodatno učvrstite ljepljivom trakom, kako biste osigurali da ostanu na svom mjestu kada svjetiljka "ustane" u uspravni položaj.

Ostaje vam još da svoj svjetleći sladoled zaklopite listom tanjeg papira, bijelog, ili u omiljenoj boji i svoj omiljeni kutak obasjate njegovom otkačenom svjetlošću.

Izdvojeno

02. kolovoz 2020 13:45