StoryEditor
Prostorijavilleroy&boch

Proljeće na stolu: neodoljivo posuđe za veseli uskrsni ručak

Piše PSD.
27. ožujka 2014. - 15:36
Za sve koji obožavaju proljeće i svojim najmilijima žele pripremiti veselo uskrsno slavlje idealna je proljetna kolekcija Villeroy & Boch.

Kolekcija se sastoji od linije Artesano Provençal, koja utjelovljuje ljubav prema izvrsnoj kuhinji i jedinstven odnos prema radu i životu karakteristične za Francusku.

Artesano Original donosi, pak, šarmantan cvjetni uzorak koji jasnim linijama kolekcije daje dodir urbane romantike.Što se serije Modern Spring tiče, nju karakteriziraju jednostavan bijeli porculan s jasnim linijama i čistim dizajnom.

Tu su još dvije uspješne linije u proljetnoj kolekciji, Farmers Spring i Spring Decoration, koje nude velik izbor sezonskih proizvoda koji se mogu koristiti za dekoraciju doma.Farmers Spring kombinira velik raspon motiva ruralne tematike i uskrsnih tema, čime stvara suvremen ladanjski stil, dok Spring Decoration dio predstavlja tradicionalne uskrsne motive i brojne ukrasne predmete.

I na kraju, za svečani ručak sa stilom tu je serija porculana Mariefleur Gris koja osvaja kombinacijom suptilnih sivih tonova i svijetlih boja.


#VILLEROY&BOCH#POSUĐE

Izdvojeno

04. srpanj 2020 21:20