StoryEditor
Prostorija'OTOČKO STANJE SVIJESTI'

Nina Badrić otkrila kako izgleda njezina 'savršena ljetna kuhinja', svi oduševljeni bojom, reagirao i Goran Višnjić

18. srpnja 2018. - 23:31
nina00

"Otočko stanje svijesti", "Drugi dom", "Moja savršena ljetna kuhinja" - tim je riječima Nina Badrić opisala i otkrila kako izgleda kuhinja u njezinoj omiljenoj ljetnoj rezidenciji, u Jelsi na Hvaru.

"Moja najdraža boja", "Divno, tako veselo i morski", "Savršena kuhinja, ne sumnjam da Nina odlično kuha", Tirkizna boja, boja mora, bravo za ideju"... - komplimentiraju joj pratiteljice na Instagramu.

Neke su doduše primijetile i da se "ništa ne kuha", a onda su se poznata lica, poput modne agentice Suzy Josipović, ponudila doći "nešto spremiti".

 

#islandstateofmind ☺️ #secondhome #myperfectsummerkitchen 😋 ☀️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


Ninine prijatelje je zanimalo i "ima li punjenih paprika" (možda je čuvena po njima), Goran Višnjić je sa žaljenjem ustvrdio kako ove godine neće moći doći...
Nina obožava ljetne mjesece provedene u Jelsi, otamo u posebno opuštenom raspoloženju rado dijeli fotografije i otkriva kako je uredila svoju morsku oazu, dopuštajući obožavateljima ulazak u svoj osobni prostor. 

 

#firstcoffee☕️ 🙌🏻💙

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


"Ova tvoja ponistra me uvijek podsjeti na djetinjstvo. Tako je slično bilo kod moje nonice..." - komentirala joj je Paola Valić Bekić.

 

 

#finaly #secondhome❤️ #islandstateofmind ☺️👆🏻🍀

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


"Prava si račica, more, intrerijer, topla duša, veliko srce" - komplimentirala joj je pratiteljica.

 

Izdvojeno

31. srpanj 2020 14:33