StoryEditor
ProstorijaUgradbeni ormari

EDURO nagradni natječaj: osvoji bon od 500 kn uz popust od 20% 

Piše PROMO
14. rujna 2018. - 14:15

U moru proizvoda koji se nude danas na tržištu, zaista malo koji nudi jamstvo od čak 10 godina! Kao što i samo ime brenda govori (eduro - lat. trajati), Eduro ormari s posebno izgrađenim kliznim sistemima od najkvalitetnijih aluminijskih profila i vodilica u različitim bojama, napravljeni su da traju.  

- Ponosni smo na činjenicu da kupac koji jednom kupi ormar ili klizna vrata u Eduru, postaje zauvijek naš kupac. Proizvod koji traje  je najbolja reklama, a kupci često daju preporuke svojim obiteljima i prijateljima. Time se slogan “Pitajte vaše prijatelje” nametnuo sam od sebe.

Nudimo izbor od tridesetak dekora iverala, cijelu paletu boja lacobel stakala, različite vrsta zrcala, 5 boja aluminijskog okova, a sve prilagođavamo Vašem prostoru. Eduro tim kupcima je na raspolaganju tijekom cijelog procesa: od prve skice u prodajnom salonu, preko besplatne i precizne izmjere u Vašem prostoru, do nacrta, dostave te na kraju montaže. Svaki kupac kod nas je tretiran individualno i za svakoga imamo jedinstveno rješenje, bez obzira radi li se o prostranim prostorima ili skučenim uvjetima koji zahtijevaju kreativnost dizajnera.

- rekla nam je Mila Dude, voditeljica poslovnice Split.

Kupujete li stan, preuređujete apartman ili ste se jednostavno odlučili na osvježenje doma, a želite vrhunsku kvalitetu i uslugu, prava adresa je Eduro u Tolstojevoj 9 u Splitu. Tvrtka s dvadesetogodišnjom tradicijom proizvodnje ugradbenih ormara, kliznih stijenki, komoda, sklopivih kreveta Flip Flap, nositelj je brojnih nagrada (Croatia Super Brands, Best Buy Award, Quadal medal – quality medal…) i ISO certifikata, no najvaznije je - zadovoljstvo kupaca.

Poklonite povjerenje vodećoj tvrtki u Hrvatskoj za izradu i montažu ugradbenih ormara i kliznih vrata po mjeri, a mi Vam darujemo jamstvo na klizni sistem od 10 godina uz popust od 20% na kompletan asortiman. 

Eduro poslovnica Split

Tolstojeva 9

021/587-555

split@eduro.hr

FACEBOOK NAGRADNI NATJEČAJ

Sudjelujte u nagradnom natječaju Eduro brenda u kojem svi dobivaju popust od 20% na kompletan Eduro asortiman, a najzanimljiviji komentar, uz spomenuti popust, osvaja i poklon bon u iznosu od 500 kuna. Eduro je najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara s kliznim vratima i pregradnih kliznih stijenki.

Kako sudjelovati:
1. Lajkajte objavu i Facebook stranicu Eduro Split 
https://www.facebook.com/edurosplit/

2. U komentar ispod objave nagradnog natječaja označite osobu kojoj bi preporučili Eduro i upišite zašto baš njoj ili opišite svoje iskustvo sa Eduro brendom

3. Podijeliti objavu na svom profilu. Najzanimljiviji odgovor osvaja poklon bon, a ime dobitnika biti će objavljeno u utorak ujutro.

 

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:27