StoryEditor
ProstorijaSTIGAO POZNATI SUSJED

Dosad se šetačima na splitskim Mejama pokazivalo: A ovo ti je vila Dina Rađe!; Proslavljeni košarkaš s familijom preselio u elitni zagrebački kvart, evo gdje živi

Piše M.K.
13. rujna 2018. - 15:29
Jordanovac00

Dino i Viktorija rađa sa sinovima, 15-godišnjim Rokom i 10-godišnjim Nikom preselili su u Zagreb radi poslovnih obveza proslavljenog Splićanina na mjestu predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Svoju su dom na splitskim Mejama - koji se zadnjih 15-ak godina prometnuo u svojevrsnu "znamenitost" (baš kao i "nesuđena" Ivaniševićeva kuća, kao i ona Željka Keruma) - zamijenili luksuznom, urbanom vilom na zagrebačkom Jordanovcu.

Manje upućenom šetaču južnim padinama Marjana, naime, podrazumijevalo se pokazati: "A ono doli plavo ti je vila Dina Rađe!", jer je to uvijek bio podatak koji je budio interes, baš kao što je javnost sad opet "kurjožasta" da sazna gdje su se to Rađe smjestile u Zagrebu.

Sportske novosti pišu da je riječ o jednoj od četiri vile koje nose naziv Home of the future, te da se među stanovnicima Jordanovca počelo pričati o novom poznatom susjedu u kvartu.

"Slobodna" je pisala o luksuznom kompleksu kad je završen i pušten u prodaju prošle godine. Ono što su projektanti s posebnim ponosom isticali bila je maksimalna privatnost, te dojam življenja u kući.

"Stanovi nude inovativan dizajn i posvećenost luksuznim elementima življenja, a izniman interes kupaca već je počeo..." - naglašeno je tada, a među njima se, evo, našao i naš slavni Splićanin.

#DINO RAĐA#DINO RAĐA PRESELIO U ZAGREB#HOME OF THE FUTURE

Izdvojeno

03. srpanj 2020 11:22