StoryEditor
ProstorijaUradi sam

Dodajte radnom stolu jedan 'kat': evo kako u nekoliko koraka dobiti mali funkcionalni kutak koji će vama, ili vašem skolarcu, olakšati radne zadatke

9. rujna 2018. - 12:01

Osim onoga na kojem možda radite, radni stol u vašem domu glavni je izvor kreativnosti, poslovnih ideja i plodonosnih rezultata kad je karijera u pitanju. Kako bi vam bilo lakše sjesti za stol i prionuti radu, vrijeme je da ga oplemenite novim detaljima kako biste lakše sortirali pribor, i tako s lakoćom odrađivali poslovne zadatke.


Osim volje i nešto sitno novca, potrebna su vam kliješta, bušilica i nekoliko elemenata. Svakako iznad stola ugradite police kako bi vam bilo sve pregledno. Ako vam je dosadila postojeća boja stola, kupite novu i - obojite ga. Siva ili bijela boja idealan su izbor. Zakačite i tablicu na koju ćete lijepiti „post it“ papiriće i tako se lakše prisjetiti vaših obveza.
 


Opskrbite se i posudicama za kemijske i olovke kako ih ne biste stalno gubili. Od viška papira za stolom uvijek vas boli glava, tako da nabavite i neku zanimljivu kutiju u koju ćete ih pospremiti. Za ovaj pothvat potrebno vam je malo vremena, a sebi ćete učiniti veliku uslugu.

 

Želimo vam sretne nove kreativne početke!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

10. rujan 2020 20:55