Otvoreno more„Ploviti, otkrivati, živjeti"

Više od 300 izlagača na Zagrebačkom sajmu nautike

Piše OM
22. veljača 2017. - 14:39
get_hi_media (11)

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreni su Zagrebački sajam Nautike i Hotel&Gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa. Otvorio ih je gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

 „Ploviti, otkrivati, živjeti" nit je vodilja Zagrebačkog sajma nautike, ove godine u najvećem izdanju posljednjih sedam godina. Više od 300 izlagača iz 31 zemlje prezentirat će više od 120 plovila u šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici.

Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea. Plovilo od 56 stopa (17 metara) hrvatski je proizvod i izložen je u paviljonu 7. HOTEL&GASTROTEH pored uređaja, opreme, tehnologija i proizvoda vezanih uz Ho-Re-Ca djelatnost, hrane, pića i gastronomskih inovacija ove godine oplemenjen je ponudom vina domaćih vinara uz brojne prezentacije i degustacije.

U program sajmova vratili smo Vinovitu koja ove godine predstavlja najavu buduće sinergije sa sajmovima Nautika i Hotel & Gastroteh. Na sajmu Hotel&Gastroteh izlagat će 73 izlagača iz 10 zemalja, a prostire se na 2700 četvornih metara.

 „Zagrebački velesajam, jedna od najstarijih sastavnica Zagrebačkog holdinga, ovim sajamskim terminom uspješno nastavlja trend rasta sajamske djelatnosti započete u 2016. godini, snažno doprinosi poslovnom segmentu turizma u gradu Zagrebu te potvrđuje i živi svoju misiju: Srce poslovne i društvene komunikacije Grada Zagreba i Republike Hrvatske", rekla je na otvorenju voditeljica podružnice Zagrebački velesajam gospođa Dina Tomšić.

Radno vrijeme sajmova je od 10,00 do 19,00 sati, a otvoreni su do nedjelje, 26. veljače. Cijena ulaznice je 25 kuna, za umirovljenike 10 kuna, a đake i studente ulaz je besplatan. Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za sajam sa istom se taj dan mogu besplatno voziti ZET-om. Za vrijeme trajanja sajmova parking (uključujući i Istok) oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.