StoryEditorOCM
Moj apartmanuređaji na akciji

Zašto odabrati Daikin klime? Jer gostima osiguravaju čist zrak i komfor kao u vlastitom domu

Piše PROMO
27. svibnja 2020. - 19:39

Croatia full of life efektni je slogan Hrvatske turističke zajednice kojim se prikazuju sve ljepote naše zemlje turistima širom svijeta koji svake godine dolaze na odmor upravo k nama. Dolaze nam zbog čistog mora, dobre hrane, prekrasne prirode, ali i ljubaznih domaćina i ugodnih iskustava skupljenih tijekom višegodišnjih posjeta.

Sezona koja je počela nam donosi potpuno nove izazove. U svjetlu novih okolnosti i potrebe za povećanom sigurnosti, očekivanja naših posjetitelja se svakako povećavaju, a čistoća i zdravstvena sigurnost smještaja može postati vrlo jak argument i faktor isticanja za one koji pružaju uslugu iznajmljivanja.

Tijekom ljeta ugodnost boravka u bilo kojem prostoru dobrim dijelom ovisi i o klima-uređajima koji su sastavni dio gotovo svake smještajne ponude.

Daikin kao proizvođač posvećen isključivo klima-uređajima, svojom se ponudom iznimno posvetio filtraciji i pročišćavanju zraka bazirajući se na tehnologiji i razvoju u tradiciji dugoj više od 95 godina.

Daikin klima-uređaji opremljeni su različitim filterima koji osiguravaju čist zrak. Filter za uklanjanje čestica prašine nalazi se u svim Daikin uređajima, a napredniji filter izrađen na bazi titana – Titanium fotokatalitički deodorirajući filter koji dodatno pročišćava zrak neutralizacijom neugodnih mirisa (duhanski dim, kućni ljubimci...), ugrađen je čak i u osnovne modele poput Sensire.

Daikin u svojoj ponudi ima i tehnološki naprednije uređaje s dodatnim funkcijama pročišćavanja zraka – antialergenski filter na bazi srebra koji skuplja prašinu i pelud iz zraka s učinkovitošću većom od 99% i tzv. Flash Streamer koji osigurava najvišu razinu pročišćavanja zraka.

Flash Streamer je posebna vrsta naprednog filtera koji stvara elektrone visoke brzine te u kemijskoj reakciji razlaže gljivice, alergene, pelud i neugodne mirise, osiguravajući kvalitetniji, čišći zrak. Flash streamer je Daikinov patent koji već godinama ima svoju funkciju u pročistačima zraka, a odstranjivanje nečistoća je moguće već 15 minuta nakon početka procesa.

Daikin je za svoje kupce ovoga ljeta pripremio posebnu akciju na multi-split sustave – do 17. 7. traje jedinstvena prilika za nabavu tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Stylish, Emura i Perfera koje su posebne po svojoj bitnoj primjeni - pročišćavanju zraka!

Osim filtera za uklanjanje prašine i titanskog filtera, zidne jedinice Emura i Stylish posjeduju antialergenski filter, dok je u uređaje Stylish i Perfera ugrađen i najnapredniji Flash Streamer.

Bez obzira radi li se o mono-split izvedbama klima uređaja ili multi-split sustavima u većim objektima, Daikin je stabilan partner svima onima koji traže potpuni komfor uz besprijekornu kvalitetu i pouzdanost u radu – za grijanje, hlađenje, kao i pročišćavanje zraka.

Daikin uređaji dostupni su već od 3657 kuna, a u trenutnoj akciji na učinkovite multi-split uređaje moguće je ostvariti uštedu od dvije do čak šest tisuća kuna te omogućiti miran i zdrav san svojim najdražima, kao i onima koji ove godine dolaze u našu malu zemlju za veliki odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 04:33