StoryEditor
Moj apartman#TogetherInSplit

Alijana Vukšić, direktorica TZ-a Split: Ostanite u kontaktu sa svojim gostima

Piše PSD
27. svibnja 2020. - 12:17
Alijana Vukšić

Poštovani i dragi privatni iznajmljivači,

nalazimo se u vrlo teškoj i neizvjesnoj situaciji u kojoj je važno da ostanemo optimistični, ali prvenstveno realni kak o bismo uspješno donosili pravovremene poslovne odluke. Posljedice pandemije uzrokovane koronavirusom posebno će ostaviti posljedice na turistički sektor, a teret tih posljedica snosit ćemo svi - od malog poduzetnika do javnih institucija.

Vlastito zdravlje, zdravlje svoje obitelji i zdravlje gostiju stavimo na prvo mjesto. Pratite sve preporuke Nacionalnog civilnog stožera i maksimalno uskladite svoje poslovanje sa svim mjerama i preporukama. Na našoj web-stranici visitsplit.com i u sustavu eVisitor možete pratiti sve važne informacije na jednom mjestu, a tu smo za vas za bilo kakva pitanja i pomoć vezanu za prilagodbu poslovanja novonastalim uvjetima.

U ovom trenu važno je iskoristiti sva znanja u koja smo do sada ulagali, posebno znanja o online marketingu koja smo vam dugi niz godina prenosili kroz brojne edukacije, organizirane u suradnji s TZ Splitsko- dalmatinske županije. Mi se nalazimo u fazi remarketinga u kojoj je važno da ostanete u kontaktu sa svojim gostima, informirate ih o situaciji u Splitu i Hrvatskoj, dijelite zanimljiva videa i prekrasne fotografije našega grada kako bismo ostali prisutni u percepciji gostiju i jednom kada se situacija i u njihovoj zemlji stabilizira, odaberu Hrvatsku i Split za svoju destinaciju. U tome vam zasigurno mogu pomoći i sadržaji koje objavljujemo na našem Facebook i Instagram profilu VisitSplit, stoga slobodno dijelite videa, fotografije i informativne tekstove koje svakodnevno objavljujemo.

Za kraj želim poslati poruku zajedništva i optimizma, jer činjenica je da je Hrvatska u ovoj situaciji ojačala svoju poziciju zdravstveno sigurne zemlje i da možemo biti optimistični, ali i svjesni da na oporavak utječu brojni faktori i da je pred nama teško razdoblje prilagodbe novonastaloj situaciji koju možemo zajedničkim radom savladati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 08:08