StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePODRŠKA ŽRTVAMA

Žanamari otkrila: Doživjela sam agresivan pristup muškarca, tukla sam ga nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz grada!

Piše Scena SD
28. travnja 2023. - 09:52

Žanamari Perčić je povodom obilježavanja mjeseca podrške žrtvama seksualnog nasilja progovorila o zlostavljanju koje je doživjela.

"Žrtva nije krivac. Danas oblačimo hlače i to traperice za podršku svim žrtvama seksualnog nasilja, kojima se često ne vjeruje i optužuje ih se da izazivaju i da su to ‘same tražile’. Ne znači NE, i ne postoji opravdanje za nasilje!

I sama sam u životu doživjela agresivan pristup od strane muškarca koji je doslovno završio da sam ga u obrani tukla nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz tog grada.

Neke osobe u takvom momentu ne uspiju nadjačati nasilnika, mentalno zblokiraju, a poslije čitav život snose posljedice i stigmu. Dok osobe koje su im to uradile šetaju ponosno okolo bez imalo savjesti i osjećaja krivnje. Nemojmo biti takvo društvo u kojem je to ok", poručila je pjevačica.

Objavu su joj "lajkali" mnogobrojni, među njima i Renata Lovrinčević Buljan, splitska fitness trenerica i mama uspješnog vratara Hajdukove juniorske momčadi, Borne Buljana, influencerica Ecija Ivušić, Ivana Lovrić, pjevačica grupe "Colonia", koja joj je poručila: "Bravo! I predivna si".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:55