StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZOROM RANOM

Tatjana Jurić je na društvenoj mreži otkrila kako je već par dana za redom budi jedan zanimljiv posjetitelj...

Piše SCENA SD
22. svibnja 2024. - 08:31

Nekada popularno televizijsko lice, a sada radijska voditeljica Tatjana Jurić na Instagramu je podijelila neobičan susret. Otkrila je pratiteljima da je skoro svako jutro budi jedan zanimljiv gost.

- Imam doma bebu lisicu. Već par dana me netko budi ranom zorom, lupa po terasi, baca posudu za vodu i rekoh danas, ma tko je to: beba lisica - napisala je Tatjana. 

image

Tatjana Jurić

Instagram Tatjana Jurić

Ova radijska voditeljica velika je ljubiteljica životinja, a mnogima je poznato da je 13 godina imala kujicu Jack koja je umrla prije dvije godine.

- Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine. Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene. A dobrodošla je bila uvijek i željela je sa mnom uvijek - napisala je tada Tatjana i dodala: 

- Iz legla, ona je izabrala mene. Iako sam ja došla po njezinog brata, ona mi je iz legla prva prišla i ostalo je, kažu, povijest; životno prijateljstvo koje će me grijati zauvijek. Kažu, kad pas izabere tebe, to je posebna misija koju to biće ima, a ja sam to osjećala svaki, ali svaki dan. I da smo dobile još vremena zajedno, opet bi bilo premalo - napisala je Tatjana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:28