StoryEditorOCM
Zvijezde onlinenezamjenjivi

Severina o svojim posebnim muškarcima: ‘Ovaj je neoženjen, ovaj sad samo broji lovu, a Damira ne mijenjam...‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 14:21

U subotu je Severina pjevala u Skopju u Areni „Boris Trajkovski”, pa je uz snimke s koncerta podijelila tko je njezino „pogonsko gorivo”. 

„Ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih”, započela je Severina, pa pitala svoje obožavatelje koji je njima najdraži član njezina benda.

„1. Neoženjen, visok, crn, mlad, najbolji gitarista Balkana i šire, Ivan Pešut, ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji instrumentalni album (izvođač i producent) i za producenta pop albuma godine,piše  Jutarnji list

2. Kad Dario Mihić zapjeva - sve stane, kao da se resetiramo i koncert može krenuti ispočetka. Bilo bi mi žao da ode, ali mu držim fige da uspije u onom što želi. Go baby, you rock!

3. Najbolji jazz basist svih vremena i nevremena, Henry Radanović, prestao je brojati nagrade Status, sad samo broji lovu i uživa u mirovini.

4. Super Mario (Novaković), najmlađi, ali vođa benda, ima respect svih "teškaša" na bini. Svi smo ponosni na njega. Naročito Alenka Milano, koja mu je i svojevrsna mentorica i koja je spiritus movens naše družine. Takve dvi se ne rađaju. Osim možda Daria Hodnik, koja nas osvaja svojim vokalom.

5. Žao mi je bilo kad je Ivo Popeskić otišao iz benda, ali postao je glavni producent Porina. Zaslužan je za brdo dobre glazbe i umjetnika, ali ja ga volim jer je duhovit do boli. Love youuu!

6. Bruno Urlić je naš dobri duh još od ‘prije Krista‘, on svojom violinom oplemeni svaku pjesmu i koncert. Volimo te, Brunči...

7. Trubači Antonio Geček i Zvonimir Bajević sviraju sa svima, ali s nama im je najbolje, jer su i oni tad najbolji.

8. Mijenjam sve, al‘ bubnjara ne. Damir Šomen je moj vjetar u leđa, u noge koje same krenu kad on zasvira. On ne lupa, on svira bubnjeve, on ih jede, on je simply the best!”, napisala je pjevačica u opisu.

Dobru energiju u Severininom bendu primijetili su njezini pratitelji u komentarima.

„Baš se vidi da guštate i da se volite, ma gdje ćeš bolje”, „Predivna, okružena ljubavlju i profesionalizmom. Zato jeste diva za divljenje. Volim što se volimo”, „Koja snaga koja motivacija, a tek ljubav”, pisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 20:08