StoryEditorOCM
Zvijezde onlineraške noći

‘Niste mogli znati, nije dozvolio‘: otkriven detalj iz Massimove karijere, za ovu gestu još nitko nije čuo

Piše SCENA SD
4. veljače 2023. - 19:52

Massimo Savić preminuo je prije nešto više od mjesec dana, a sada se na njegovu službenom Instagram profilu pojavila nova poruka u kojoj su se prisjetili jednog detalja iz pjevačeve karijere.

Objava je puštena u petak, 3. veljače, točno mjesec dana nakon što je održan Massimov sprovod, a u njoj su otkrili što je Massimo napravio 2017. godine tijekom Raških noći.

"Nekad se datumi, mjesta i događaji poslože tako da jednostavno morate uočiti simboliku. Točno prije mjesec dana oprostili smo se od našeg Maxa u Zadru, a danas smo za njega zapalili svijeću u Raši, na centralnom trgu na kojem je 2017. godine održao koncert u okviru manifestacije Raška noć.

Obaveze su nas odvele u Pulu, a pogled na Arenu vratio nas je, u mislima i srcu, na njemu posebno važan koncert koji je održao u tom predivnom amfiteatru, 2013. godine", stoji u objavi i zatim se nastavlja.

"Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali na taj koncert pozvao je svoje ljude iz Raše, svoje Aršijane i inzistirao da se njima ulaznice daruju.

Sada ti ljudi nama daruju svoje priče, šalju fotografije, dijele uspomene na malog Maxa. Zahvalni smo za svaku tu njihovu uspomenu, a današnjim odlaskom u Rašu željeli smo stvoriti još koju svoju", navodi se u objavi.

"Prošetali smo ulicama njegovog djetinjstva, posjetili školu i muzej, slušali i upijali priče. Razmišljali smo kakvo bi to bogatstvo bilo da smo ga poznavali još u to najranije doba. Da smo imali toliko vremena, toliko godina više. Jer nikad nemate dovoljno vremena za čuti baš svaku priču, postaviti baš svako pitanje… A onda odjednom više uopće nemate vremena. Čuvamo te dragi naš Max. I volimo. Massimalno", zaključuje se u objavi.

Podsjetimo, vijest o Massimovoj smrti potvrdile su njegova kći i supruga. "Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. 

Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", napisale su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2023 19:20