StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePODRŠKA ŽENAMA

Nikolina Pišek o zlim komentarima: ‘Budimo blaže prema sebi. Volimo se. Sebe i druge žene‘

Piše Dorotea Paponja/Gloria
2. ožujka 2023. - 08:10

Uoči Dana žena, voditeljica Nikolina Ristović u podužoj se objavi na društvenim mrežama osvrnula na izazove i očekivanja s kakvima se danas susreću mnoge žene. Na svome Instagram profilu obratila se svim "ženama, tigricama, majkama i tješiteljicama" ohrabrujućom porukom, piše Gloria.

"Udarnice kada treba, njegovateljice, prijateljice, ljubavnice, hraniteljice, lavice. Uvijek previše, nikad dovoljno, neadekvatno dotjerane, previše izazovne, nikada odmorne, a nedovoljno angažirane, više bi se trebale dati na poslu, duže kod kuće, bolje obrazovati djecu, njegovati muževe, tugovati s mjerom, ne mučiti ljude sa svojim bolom, više se smijati, ali ne koketno, biti privlačne, ali ne vulgarne", napisala je voditeljica i nabrojala neke od zlobnih komentara.

image

Nikolina Pišek

Marko Miščević/Cropix

"Budi dama, ne nosi toliko kratko, ostavi nešto i za maštanje… jedi. Muškarci vole malo mesa na kostima. Zašto si se toliko zapustila? Idi na dijetu, pojedi salatu. Zašto si takav kostur..? Jedi. Budimo blaže prema sebi. Volimo se. Sebe i druge žene. Sebe u životima drugih. Sjetite se koliko ste postigle u odnosu na isti dan prije godinu dana. Koliko ste života donijele na svijet. Koliko vam taj svijet želi zahvaliti za iste… Dobile cvijeće ili ne, koga briga? Mi smo jedan svaka za sebe", poručila je.

image

Nikolina Pišek

Marko Miščević/Cropix

Podsjećamo, Nikolina je u rujnu u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju u progovorila o negativnim komentarima na koje je naišla nakon iznenadne smrti supruga Vidoja. "Prestala sam se truditi biti dobra ikome osim sebi i svojoj obitelji. Komentare na društvenim mrežama ignoriram, blokirala sam vojsku ljudi koji su toksični. Šokirala sam se kada sam u inboxu vidjela koliko mi se žena javilo koje su prolazile istu golgotu, poput odbacivanja i napada od članova obitelji", rekla je Nikolina, o čemu piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 16:16