StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRANJENA I OTVORENA

‘Kad imaš sve dokaze da te netko prevario!‘: Ella Dvornik šokirala pratitelje objavom na Instagramu, evo detalja

Piše SCENA SD
18. travnja 2024. - 09:02

Pratitelji Elle Dvornik navikli su na njezinu iskrenost na društvenim mrežama, kći Danijele Dvornik uvijek je bila otvorena oko svojih emocija, stavova, pothvata koje je poduzimala...

Od svojih pratitelja ne skriva da prolazi užasno teško emotivno razdoblje, ali i što joj pomaže da se "trgne" iz očajavanja.

Ella je tako otkrila da se hrabri samom sobom, kakav je sve osobni put kroz život prošla, koliko je u sebe ulagala duhovno i tjelesno, koliko se gradila i razvijala psihički i fizički.

image

Ella se hrabri sama sobom. Svojim transformacijama i životnim postignućima

Instagram

"Nekad mi je teško i onda se sjetim da sam ONA", napisala je tako i objavila video same sebe, vrlo atraktivne.

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica zatim je na svom Instagram storyju pokazala svoj novi omiljeni emoji i otkrila zašto ga voli koristiti.

image
Instagram

"Ovo mi je novi najdraži emoji. Izgleda k‘o da je preživio, al i dalje se smije", otkrila je Ella i u ovoj rečenici kako se sama osjeća u jeku mučnog razvoda.

"Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario, al‘ si i dalje dovoljan mazohist da slušaš kako te netko uvjerava da nije, jer razočarenje je ok, al‘ duboko razočarenje je 16ProMax, a ti zaslužuješ najbolje" - napisala je influencerica i ovo svjedočanstvo, šokirajući pratitelje izravnošću priznanja o čemu se radi.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 09:19