StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVIDEO SPASA

J.Lo i Ben Affleck naišli na oštre kritike: ‘Ovo je oličenje Instagram sreće naspram bijede u stvarnom životu‘

Piše SCENA SD
9. veljače 2023. - 21:53

Nakon što se cijeli svijet smijao Benu Afflecku i njegovoj neraspoloženosti na dodjeli Grammyja, njegova supruga Jennifer Lopez pokušala je popraviti štetu, piše glam.ba.

Na svom Instagram profilu objavila je video sastavljen od niza fotografija i videa na kojima poziraju nasmijani i dobro raspoloženi.

"Ovo je oličenje Instagram sreće naspram bijede u stvarnom životu. Ne možete suditi o nekome prema najljepšim i najpažljivije odabranim fotografijama... Stvarni videozapisi i slike iz te noći koji su namjerno izostavljeni iz ove montaže govore druga priča", "Dobar pokušaj, ali i Ben je nesretan na ovim fotografijama",

"Ostavi ga na miru. On očito ne voli takve događaje pa idi s prijateljem", "Ovo je tako tužno gledati", "Nakon onih videa gdje mu ona provjerava piće i viče na njega kao dijete, ovo je strašno", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, snimke s dodjele Grammyja na kojima Ben izgleda nezainteresirano i pomalo tužno postale su viralne, a za Jennifer se priča da je snimljena u trenutku kada svom suprugu govori da se malo nasmiješi, piše glam.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 02:26