StoryEditorOCM
Zvijezde onlinesimbolično značenje

Iris Livaja pokazala je raskošno okićenu jelku u svom domu, a zbog jednog su se ukrasa svi rastopili

Piše SCENA SD
6. prosinca 2023. - 10:01

"Prva dama Hajduka", Iris Livaja, na svom je Instagram profilu s obožavateljima i pratiteljima odlučila podijeliti dašak božićnog duha iz svog doma.

Atraktivna Iris pohvalila se raskošno okićenom božićnom jelkom, a svojom je kreativnošću kad je u pitanju dekoriranje, zadala domaći zadatak. Na božićnoj su se jelci, osim tradicionalnih kuglica i svjećica, pronašli i brojni originalni ukrasi, od kojih za Iris, čini se, svaki ima posebno značenje. 

Uz ulomak pjesme iz filma o Grinču, najpoznatijem mrgudu i neprijatelju Božića te sličicu njegove unatoč svemu, simpatične vanjštine, Iris se potrudila snimiti neke od čini se, njoj omiljenih ukrasa, pa se prvo pohvalila krokodilom čiji je nogometni dres nosio broj 10, baš kao što ga Marko Livaja ponosno nosi u Hajduku.

Zatim je pokazala i figure balerina, krabulje, ali i jedan značajni ukras koji je rastopio sve - medvjedića na kojem piše "bebin prvi Božić", što ukazuje na to koliko je obitelj Livaja sretna što će maleni Lorenzo proslaviti svoj prvi Božić. 

Instagram priču možete pogledati OVDJE.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:37