StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZAVRŠNE PRIPREME

Iris je Marku i djeci svašta spremila za Uskrs, s mikserom sjela na pod: Ono kad više ne možeš stajat na nogama...

Piše Scena SD
8. travnja 2023. - 22:48

Završne pripreme za Uskrs u punom su jeku i u domu Livaja, a što će od slatkoga sutra biti na obiteljskom stolu svojim pratiteljima otkrila je supruga Hajdukovog golgetera.

- Ono kad više ne možeš stajat na nogama - napisala je Iris uz fotografiju na kojoj sjedi na podu s mikserom i posudom u krilu.

image
Instagram/Screenshot

Otkrila je da je napravila domaće sirnice, orahnjaču i ledene kocke. 

image
Instagram/Screenshot

Iris je u intervju za Slobodnu Dalmaciju prošle godine otkrila da voli kuhati i da je to opušta. Našoj je novinarki ispričala kako zna spremati sve – od njoki i pašticade do sirnica, orahnjača, ali i da njezin suprug po pitanju spize nije - nimalo zahtjevan.

“Bog me tu pogledao” - reći će ona.

– Ručak tempiram u točno određeni sat, ali pojest će sve i sve će mu biti dobro. Želim da mi i muž i djeca jedu kako treba, meni je to važno. Naravno, imamo svi mi svojih odušaka.

A nije ni Livaja da baš ni jaje ne zna ispeći. Napravit će razne salate, ispeći meso, a snaći će se i kada treba klincima smutiti kakvu kašicu.

– Napravit će, uskočit će, bit će s djecom sam po nekoliko sati, nikakav problem – hvali Iris svoga supruga.

Iris Livaja ekskluzivno za ‘Slobodnu‘ o životu s Hajdukovom ‘desetkom‘: Kad je krenulo ‘Livaja ostani‘, jedno jutro sam mu rekla - ‘Dobro, šta je tebi?‘. Ma moj Marko je hodajuća emocija...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 00:25