StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSTROGO ČUVANA TAJNA

Godinu dana nakon velikog vjenčanja, Iris Livaja napokon otkrila u kojoj je vjenčanici hajdukovoj legendi rekla ‘Da!‘

2. svibnja 2023. - 13:41

Bilo je to prije točno godinu dana, zvijezda Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness trenerica Iris Rajčić su nakon osam godina veze izrekli sudbonosno da. 

image
Jakov Prkić/Cropix

Iako su se cijeli dan čekale fotografije haljine koju je lijepa plavuša odabrala za svoj posebni dan, Iris Livaju je, gdje god je žurnim korakom pošla, pratilo mnoštvo ružičastih "lumbreli" - strateški pozicioniranih tako da njezina haljina, barem toga dana, ostane tajna.

image
Paun Paunović/Cropix

Par je za svoje vjenčanje otkupio cijeli Sustipan, kako bi bili sto posto sigurni da će im privatnost biti zagarantirana, zbog čega je haljina zauvijek ostala misterij. Šuškalo se o njoj još mjesecima, a jedino što se na fotografijama s vjenčanja dalo spoznati bili su veo, detalji od čipke i bijela ukrasna dugmad na leđima lijepe 42-godišnjakinje.

image
Ante Čizmić/Cropix

Kasnije je našoj novinarki novopečena gospođa Livaja priznala da se iza haljine ne krije nikakvo ekskluzivno ime, već da je kupila - pokraj svoje kuće, dok je kupovala "spizu" za ručak. 

– Nismo ni ja ni Marko puno filozofirali oko robe. Ja sam haljinu, eto tako, neočekivano kupila, a nije ni on komplicirao, to je sve bilo ekspresno riješeno, rekla nam je Iris u ekskluzivnom intervjuu

Ipak, ovog je utorka, na prvu godišnjicu njihovog braka, ona na Instagramu napokon podijelila fotografiju misteriozne haljine - i nije nas razočarala. Prozirna haljina s prorezom i detaljima od čipke zaista su bili pun pogodak za lijepu mladenku, a atmosfera s prvog plesa "kralja i kraljice Hajduka" osvojila je Irisine pratitelje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:29