StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSRETAN ROĐENDAN

Dvostruko slavlje u obitelji: Blanka Vlašić i sin Mondo proslavili rođendan na isti dan, suprug otkrio dijelić atmosfere

Piše I.P.
9. studenog 2023. - 18:19

Bivša atletičarka jučer je proslavila 40. rođendan. U obitelji je bilo dvostruko slavlje jer rođendan je imao i njen sin Mondo. Blanka Vlašić proslavila je 40. rođendan, a sin 1. rođendan. Dijelić atmosfere s proslave rođendana na Instagram Storyju objavio je suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, koji je uz fotografije napisao: "Sretan rođendan, sine. Sretan rođendan mamici." 

Blanka je pozirala pored torte sa svojim imenom i dvijema svjećicama u ruci s brojevima 4 i 0. Torta malenog dječaka bila je ukrašena lavićem Simbom iz Disneyjevog filma "Kralj lavova". 

image

Blanka Vlašić

Instagram/

Blanka se za belgijskog novinara Rubena udala lani u svibnju u Splitu, kada su i podijelili vijest da čekaju sina. Par od tada živi na relaciji Belgija-Hrvatska.

"Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da osnivanju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru koji smo do sada primili u životu, našem sinu koji će se roditi krajem godine i koji nam znači sve na svijetu", napisala je tad Blanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:21