StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRKOSI GODINAMA

Demi Moore ponovno uživa na Mediteranu, i u 60-ima slavna glumica svojim izgledom ostavlja bez teksta!

Piše SCENA SD
15. kolovoza 2023. - 08:32

Glumica Demi Moore dio svog odmora provodi na Mediteranu. U Grčkoj se sunčala na jahti, a fotografi su snimili fotografije na kojoj se može primijetiti kako i u 60. godini odlično izgleda.

Bivša supruga Brucea Willija obukla je mint-zeleni kupaći kostim. Glumica je boravila na jahti Andreasa i Athanasiju Steggo i provozala se njihovom jahtom dok je nosila svoju veliku i dugu brinetu prije nego što je uronila u vodu kako bi se osjećala svježe po grčkom vremenu.

image

Demi Moore se odmara u Grčkoj

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon kupanja, zaštitila je svoje tijelo od opeklina od sunca dugim bijelim ogrtačem, a na fotografijama se vidi zlatni sat.

Prije tjedan dana otkrilo se da je Demi u Grčkoj na odmoru dana nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima nosi crveni bikini, a također se sunča sa svojim psom Pilavom. Uz fotografiju je tada mapisala "Raj, uživanje na suncu, igranje u vodi, drijemanje s krznenim prijateljima i dobra knjiga..."

Ovo nije prvi put da Moore objavljuje slike u bikiniju tijekom ljeta, još u srpnju, glumica je dodala neke slike dok se također sunčala tijekom Dana neovisnosti. Odjenula je dvodijelni bikini plavog dijamantnog uzorka koji joj je sjajno stajao.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 18:49