StoryEditorOCM
Zvijezde onlinesložila facu

Ćorluka i Franka družili se s prijateljima iz djetinjstva, objavili fotografiju, jedan detalj privukao svu pažnju

Piše MOZAIK SD
1. svibnja 2023. - 22:59

Franka Batelić i Vedran Ćorluka proslavili su Prvi maj u obiteljskom okruženju te u društvu Vedranovih prijatelja iz kvarta Sloboština.

Momci su druženje poželjeli zabilježiti i zajedničkom fotografijom, a pažnju fanova poznatog nogometaša privukao je izraz lica njegove supruge u pozadini.

Franka je uhvaćena baš u trenutku kad je složila smiješan izraz lica, a njen suprug objavio je fotografiju pa je još i tagirao.

- Sloboština crew - objavio je uz fotografiju Vedran.

Nogometaš i pjevačica., podsjetimo, zaljubili su se 2012. godine na Zrću, a svoju su vezu i potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je ona nastupala.

Šest godina kasnije Franka i Vedran svoju su ljubav okrunili brakom. Par se vjenčao u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskom mjestu Bale, a Frankina kuma bila je arhitektica i prijateljica iz srednje škole Stefani, dok je Vedranu kum bio njegov brat Hrvoje. Svadbeno slavlje su imali na imanju Meneghetti.

Ubrzo je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a prošle se godine obitelj proširila za djevojčicu kojoj su Franka i Vedran dali ime Greta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:51